Bijzondere locaties, Persoonlijk en alle ruimte voor vormgeving

Het houden van afscheidsbijeenkomsten of herinneringsdiensten worden steeds vaker op bijzondere locaties gehouden. Hierbij kan je denken aan een karakterestiek kerkje, een dorpshuis, café, het theater of een restaurant waar de overledene zijn of haar hoogtijdagen vierde. Vaak is er op deze bijzondere locaties geen tijdsdruk en zo is er alle ruimte een afscheid zo persoonlijk mogelijk in te vullen.

Vooral in het geval van een crematie merken wij dat nabestaanden zoeken naar alternatieve locaties voor het traditioneel bekende crematorium waar men een vooraf vastgestelde tijd “boekt”. Het gevoel van “lopende bank-werk” en weggekeken te worden, kan een overweging zijn om naar alternatieve locaties te kijken.

Bijzondere locaties

Havixhorst

Creatief en inspirerend

Uitvaartverzorging Schmitz heeft veel ervaring in het vormgeven van een afscheid op een alternatieve locatie. Onze creativiteit inspireert nabestaanden bij hun keuze. Door goed te luisteren naar de nabestaanden over wie de overledene was tijdens zijn of haar leven, komen we soms tot verassende alternatieve locaties.

Bijzondere locaties

Koloniekerkje Wilhelminaoord.

 

Video over alternatieve locaties:

Voor het melden van een overlijden is Uitvaartverzorging Schmitz dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer: 06-51603386