Ondernemersfair Westerveld 2017

Ook dit jaar is Uitvaartverzorging Schmitz een van de deelnemers van de ondernemersfair Westerveld 2017  “Ondernemend Westerveld laat zien” welke wordt gehouden zaterdag 4 november 2017 op de bijzondere locatie het Astron in Dwingeloo.

Tijdens deze ondernemersfair in het Astron in Dwingeloo kunnen ondernemers werkzaam in de Gemeente Westerveld zich presenteren aan het grote publiek. Gezien het grote succes in 2016 is het voor Uitvaartverzorging Schmitz een vanzelfsprekendheid om weer mee te doen aan deze ondernemersfair Westerveld 2017 “Ondernemend Westerveld laat zien”. Wij vinden het bijzonder dat deze locatie hiervoor beschikbaar is en het laat zien dat het een Gemeente is waarin men bereid is om waar nodig mee te werken aan zo’n organisatie.

Ondernemersfair Westerveld 2017Werkgebied van Uitvaartverzorging Schmitz

Ondernemer Björn Schmitz van Uitvaartverzorging Schmitz is woonachtig in de Gemeente Westerveld en  werkzaam in onder andere de Gemeenten Westerveld, Steenwijkerland en Meppel. Ook buiten deze Gemeenten kan men een beroep op Uitvaartverzorging Schmitz doen, afstand is geen bezwaar. De uitvaartverzorger van nu is veel breder inzetbaar dan voorheen toen men vooral nog werkte vanuit eigen uitvaartcentra. Tegenwoordig kan de uitvaartverzorger bijna overal haar diensten verlenen. Om een begrafenis of crematie te laten regelen, bent u bij Uitvaartverzorging Schmitz aan het goede adres. Persoonlijk, Betrokken en Betrouwbaar, dat zijn drie kernwoorden waar wij voor staan. Deelnemen aan de ondernemersfair Westerveld 2017  “Ondernemend Westerveld laat zien 2017” is dan voor ons een logische keuze.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het laten verzorgen van een uitvaart of weten wat er tegenwoordig zoal mogelijk is? Bezoek dan ook vrijblijvend de ondernemersfair in het Astron te Dwingeloo en bezoek onze stand. “Ondernemend Westerveld laat zien” is voor iedereen toegankelijk. De Open Bedrijvendag 2017 wordt gehouden op zaterdag 4 november 2017 van 10.00-17.00 uur.

Voor het melden van een overlijden zijn wij dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer 06-51603386 of 0521-851879

Ondernemend Westerveld laat zien