Veel mensen vinden het lastig om hun uitvaartwensen te bespreken en op papier te zetten. Toch is het verstandig om dit eens te doen. Wij zijn u graag van dienst om uw vragen tijdens een vrijblijvende voorbespreking te beantwoorden en eventueel de wensen schriftelijk vast te leggen.

Door er met iemand over te spreken, creëert u voor uzelf en uw nabestaanden een stuk rust. Bovendien kunnen de nabestaanden de uitvaart regelen zoals u die graag wilt.

Op verzoek sturen wij u ons “Laatste wensen boekje“ toe. Hierin kunt u in grote lijnen uw wensen beschrijven. Dit boekje kunt u aanvragen via de contact pagina. Telefonisch bestellen mag natuurlijk ook.

U bent vrij in het kiezen van een uitvaartondernemer

U bent vrij in de keuze van een uitvaartondernemer. Het maakt niet uit waar u bent verzekerd. Hebt u een uitvaartverzekering bij Dela, Monuta of Yarden of een andere verzekeraar? Ook dan bent u volkomen vrij in de keuze van een uitvaartondernemer. Zelfs als u een Natura- polis hebt. Dit betekent dat u gewoon een beroep op ons kunt doen.

Vaak is de conclusie dat u zelfs (behoorlijk) goedkoper uit bent.
Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar. Tijdens een voorbespreking kunnen we samen kijken welke situatie op u van toepassing is.

Wanneer u lid bent van een plaatselijke uitvaartvereniging, is het verstandig om navraag te doen naar de voorwaarden van de betreffende uitvaartvereniging. Ook hierin kunnen wij u volledig ondersteunen.

Voor het melden van een overlijden is Uitvaartverzorging Schmitz dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer: 06-51603386