Veel mensen vinden het lastig om hun uitvaartwensen te bespreken en op papier te zetten. Toch is het verstandig om dit eens te doen. Wij zijn u graag van dienst om uw vragen tijdens een vrijblijvende voorbespreking te beantwoorden en eventueel de wensen schriftelijk vast te leggen.

Regelmatig worden wij benaderd om bij leven de mogelijkheden en keuzes voor een uitvaart te bespreken en vast te leggen tijdens een voorbespreking. Men weet soms ook niet wat er allemaal kan en mag en wat daarbij de financiële gevolgen van bepaalde keuzes zijn.

Door er met iemand over te spreken, creëert u voor uzelf en uw nabestaanden een stuk rust. Bovendien kunnen de nabestaanden de uitvaart regelen zoals u die graag wilt.

Op verzoek sturen wij u ons Laatste wensen boekje toe. Hierin kunt u in grote lijnen uw wensen beschrijven. Dit boekje kunt u aanvragen via de contact pagina. Telefonisch bestellen mag natuurlijk ook.

U bent vrij in het kiezen van een uitvaartondernemer.

U bent vrij in de keuze van een uitvaartondernemer. Het maakt niet uit waar u bent verzekerd. Hebt u een uitvaartverzekering bij Dela, Monuta of Yarden of een andere verzekeraar? Ook dan bent u volkomen vrij in de keuze van een uitvaartondernemer. Zelfs als u een Natura- polis hebt. Dit betekent dat u gewoon een beroep op ons kunt doen. Wij regelen dan alles met uw uitvaartverzekeraar. Tijdens een voorbespreking kunnen we samen kijken welke situatie op u van toepassing is.

Wanneer u lid bent van een plaatselijke uitvaartvereniging, is het verstandig om navraag te doen naar de voorwaarden van de betreffende uitvaartvereniging. Ook hierin kunnen wij u ondersteunen.

Voor meer informatie en vragen kunt u contact met ons opnemen via ons contactformulier.

foto witte vredesduif

Uitvaartverzorging Schmitz

Voor het melden van een overlijden zijn wij dag- en nacht bereikbaar: 0521- 85 18 79 of 06-51603386

Ongeacht of- en waar u verzekerd bent.

Neem contact op