Wie zijn wij

Björn Schmitz, Uitvaartverzorger

Uitvaartverzorging Schmitz

 

Afscheid nemen van een dierbare is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen in een mensenleven en daarom nemen wij de tijd om u te helpen. Bijvoorbeeld bij het maken van keuzes rondom de uitvaart, de laatste verzorging van de overledene, de voorbereidingen en planning van de begrafenis- of crematieplechtigheid. Op de dag van de uitvaart begeleiden wij u en leiden wij alles in goede banen. Voor u is dit een hele geruststelling om te weten, want zo kunt u zich helemaal richten op het afscheid nemen.

Uitvaartverzorging Schmitz is er om u door dit moeilijke en emotionele proces te leiden, op de achtergrond aanwezig, want de wensen van de overledene en diens nabestaanden staan voorop.

Wie zijn wij:

Uitvaartverzorging Schmitz heeft een persoonlijke benadering, gevoel voor stijl en oog voor detail zonder het kostenaspect uit het oog te verliezen. Dit is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Door de goede samenwerking met het familiebedrijf UGNA ,welke al ruim 80 jaar bestaat, is een goede dienstverlening gegarandeerd. Een ruime voorraad uitvaartkisten en diverse stijlvolle rouwwagens met bekwaam personeel, zorgen er mede voor dat een uitvaart van bij Uitvaartverzorging Schmitz in goede handen is.

Ons werkgebied

Ons werkgebied is globaal de Kop van Overijssel en Zuid- West Drenthe. Uiteraard kunnen wij ook buiten de genoemde regio’s van dienst zijn. Wij werken door heel Nederland. U bent vrij in het kiezen van een uitvaartverzorger. Het maakt niet uit of- en waar u verzekerd bent. Dit weet nog steeds niet iedereen.

Op deze website krijgt u een indruk van ons en wat Uitvaartverzorging Schmitz voor u kan betekenen. Lang niet alle mogelijkheden worden genoemd, want de wijze van afscheid nemen is voor iedereen anders. Ieder mens is immers uniek.

Heeft u vragen of behoefte aan een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.

Voor het melden van een overlijden zijn wij 24- uur per dag bereikbaar en staan u dan graag persoonlijk te woord.

Ongeacht of- en waar u verzekerd bent.

Telefoon: 0521- 85 18 79 of 06-51603386

Neem contact op