skip to Main Content

Als alternatief voor thuis opbaren of een regulier uitvaartcentrum is het in sommige plaatsen mogelijk op op te baren in een zogenaamd afscheidshuis. Vaak is dit kleinschalig en in beheer van een uitvaartonderneming. Björn Schmitz Uitvaartzorg kent de ondernemers in de regio en kan een opbaring bij zo’n locatie voor u regelen.

Waar is in de regio een afscheidshuis?

In de regio rondom Steenwijk is er in de plaatsen Steenwijk, Meppel en Zwolle een afscheidshuis. Björn Schmitz Uitvaartzorg kan een opbaring  voor u verzorgen. Op de website van de onderneming ziet u dat iedereen gebruik mag maken, ongeacht welke uitvaartverzorger de uitvaart begeleid.

Voordelen opbaren in een afscheidshuis

De voordelen om hier op te baren zijn vaak de kleinschaligheid en daarmee persoonlijke aandacht. Het is een goed alternatief als opbaren van een overledene thuis niet kan. Er is dagelijkse controle.

Elk moment van de dag toegankelijk

Een afscheidshuis Steenwijk of afscheidshuis Meppel onderscheid zich doordat u elk moment van de dag bij uw dierbare op bezoek kunt gaan. Zo kunt u in alle rust de laatste dagen samen zijn. de ruimte is vaak sfeervol ingericht.

Kosten van een afscheidshuis

Het opbaren van een overledene brengt kosten met zich mee. Hier opbaren kost veelal meer dan in een centrale ruimte waar geen bezoek komt. Björn Schmitz Uitvaartzorg kan voor u informeren wat de kosten  zijn.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of een vrijblijvend gesprek om de wensen van een uitvaart te bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op of vul het contactformulier op onze website in.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top