skip to Main Content

Björn Schmitz, een vertrouwd gezicht in de regio

Mijn naam is Björn Schmitz. Ik ben zelfstandig uitvaartondernemer, gericht op de  regio Zuidwest Drenthe en de Kop van Overijssel – van Steenwijk tot Zwolle, van Assen tot Emmeloord.  Daar ben ik thuis, daar ken ik de mensen en kennen de mensen mij. Maar uitvaartzorg van nu is flexibel. Waar u ook woont, wat ook uw wensen zijn: ik sta voor u klaar. Mijn professionele netwerk strekt zich uit over heel Nederland.

In een tijd van afscheid en verdriet ben ik er voor u.  Betrokken bij u en uw naasten – en met alle begrip voor uw emoties, uw vragen en wensen. Ik help u die beslissingen te nemen die het afscheid van uw dierbare zo waardevol, mooi en troostend mogelijk maken. Daarvoor neem ik alle tijd. En op de dag van het afscheid? Dan begeleid ik u, in alle rust en bescheidenheid. Een vertrouwd gezicht op een dag vol emotie.

Omdat ‘uitvaartverzorging’ ook ‘zorgen voor’ betekent…

Direct een uitvaart, begrafenis of crematie regelen in Zwolle

Björn Schmitz Uitvaartzorg in samenwerking met

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Mijn werk voor u

In mijn werk voor u is mijn uitgangspunt helder: Björn Schmitz Uitvaartzorg staat voor alle aandacht voor u en wie u lief zijn, voor oog voor stijl en detail, voor vriendelijke tarieven. Dát is ‘uitvaartzorg’: ik zorg en ontzorg in dagen van afscheid. En dat doe ik zo goed als ik kan. Daarom ook werk ik samen met uitvaartonderneming UGNA. In praktische zaken als rouwvervoer, uitvaartkisten en rouwdrukwerk, maar ook in collegialiteit: als dat nodig is, neemt een UGNA-uitvaartverzorger mijn taak over. Zo bent u altijd verzekerd van uitstekende uitvaartzorg.

Maatregelen vanwege het Corona virus

Overlijden melden?   06 – 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

stappenplan wat te doen bij een overlijden

Heeft u vragen? Wilt u graag met mij in gesprek?

Via het contactformulier neemt u eenvoudig contact met mij op. Natuurlijk kunt u mij ook even bellen: 0521-851 879 of 06-51 60 33 86.

Wilt u een overlijden melden? Dan kunt u mij dag en nacht bereiken op mijn mobiele nummer: 06-51 60 33 86. Waar u ook verzekerd bent – en ook zonder verzekering.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top