skip to Main Content

Uw wensen, uw kosten

Björn Schmitz Uitvaartzorg is een zelfstandig, flexibel bedrijf dat geworteld is in de regio. Dat beperkt mijn kosten. Daarom wil én kan ik vriendelijke, eerlijke tarieven hanteren. Zo hoort dat, vind ik: ik help u ook door het afscheid van uw dierbare betaalbaar te houden. Daar sta ik voor.

Omdat elk afscheid een afscheid op maat is, zijn de kosten van een uitvaart dat ook. Uw keuzes zijn bepalend. Daarom kan ik u op deze site geen prijzen laten zien. Natuurlijk wil ik graag transparant zijn over mijn tarieven. Daarom zal ik u in de dagen van het voorbereiden van een uitvaart helder informeren over alle financiële consequenties van uw keuzes. Zo bewaken we samen uw budget – en zorgen we niet alleen voor een mooi, maar ook financieel verantwoord afscheid.

Wilt u graag op een eerder moment worden geïnformeerd over de kosten van de vele mogelijkheden rond een uitvaart? Dat kan! In een kennismakingsgesprek breng ik graag samen met u uw wensen over uw uitvaart of die van een dierbare in kaart. U ontvangt daarna van mij het persoonlijk dossier ‘Mijn uitvaart, goed geregeld’, met een weergave van ons gesprek – én met een overzicht van de kosten die aan uw wensen verbonden zijn.

Uitvaartverzekering en uitvaartvereniging

Heeft u een uitvaartverzekering?  Omdat ik samenwerk met – bijna – alle verzekeraars, worden de uitvaartkosten tot het verzekerde bedrag door uw verzekeraar vergoed. Bent u lid van een uitvaartvereniging? Ook dan ben ik er voor u. Wel is het verstandig navraag te doen naar de voorwaarden van deze vereniging. Natuurlijk neem ik u graag ook deze praktische zaken uit handen.

Met uitvaartverzekering vrije keus in uitvaartverzorger?

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven
stappenplan wat te doen bij een overlijden

Heeft u vragen? Wilt u graag met mij in gesprek?

Via het contactformulier neemt u eenvoudig contact met mij op. Natuurlijk kunt u mij ook even bellen: 0521-851 879 of 06-51 60 33 86.

Wilt u een overlijden melden? Dan kunt u mij dag en nacht bereiken op mijn mobiele nummer: 06-51 60 33 86. Waar u ook verzekerd bent – en ook zonder verzekering.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top