skip to Main Content
Björn Schmitz Uitvaartzorg Gaat Een Intensievere Samenwerking Met UGNA Aan.

Björn Schmitz Uitvaartzorg gaat een intensievere samenwerking met UGNA aan.

Björn Schmitz Uitvaartzorg gaat een intensievere samenwerking met UGNA aan.

De afgelopen jaren heeft Björn Schmitz gewerkt aan naamsbekendheid van zijn uitvaartonderneming. Vele families hebben hem vertrouwen gegeven de uitvaart van hun dierbare te mogen verzorgen.

Doordat steeds meer mensen gebruik willen maken van de dienstverlening van Björn Schmitz Uitvaartzorg, kan het voorkomen dat Björn als persoon niet in de gelegenheid is de uitvaart te begeleiden, omdat hij al betrokken is bij andere families.

Om er toch voor te kunnen zorgen dat nabestaanden kunnen vertrouwen op een goede service zoals men die van Björn Schmitz Uitvaartzorg mag verwachten, is Björn een intensievere samenwerking met UGNA aangegaan. UGNA is een familiebedrijf welke al meer dan 85 vertrouwde ( uitvaart)zorg levert.

‘Tot nu toe regelde ik het drukwerk, de uitvaartkisten, de laatste verzorging en het rouwvervoer ook al via UGNA’ verteld Björn Schmitz. ‘Nu mag ik ook een beroep doen op een collega uitvaartverzorger.’ De stijl waarmee UGNA families begeleid, komt overeen met mijn manier van werken. De uitvaartadministratie zal vanaf nu ook via UGNA worden verzorgd.

Uitvaartverzorging is maatwerk, ieder mens is uniek en daarmee dan ook iedere uitvaart. Björn Schmitz vind het belangrijk persoonlijke uitvaartzorg te kunnen leveren tegen vriendelijke tarieven. Het maakt niet uit of en waar men verzekerd is. Iedereen is welkom!

Björn Schmitz Uitvaartzorg. Omdat herinneren bijzonder mag zijn…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top