skip to Main Content
Björn Schmitz Uitvaartzorg Organiseert Gratis Lezing Met Varekamp Notariaat En Crematorium Reestborgh

Björn Schmitz Uitvaartzorg organiseert gratis lezing met Varekamp Notariaat en crematorium Reestborgh

Op dinsdag 24 september 2019 a.s. heeft u de mogelijkheid zich te laten informeren over hoe u de regie houdt tijdens en ná uw leven, want Björn Schmitz Uitvaartzorg organiseert gratis lezing met Varekamp Notariaat en crematorium Reestborgh.
Tijdens deze avond verteld Björn Schmitz van Björn Schmitz uitvaartzorg over de mogelijkheden om een uitvaart persoonlijk vorm te geven, wat u zelf al kunt voorbereiden en wat de kosten van een uitvaart zijn.’Niemand denkt er graag aan, maar iedereen krijgt er mee te maken. Na een overlijden zijn nabestaanden emotioneel en dan is het voor hen fijn om te weten dat bepaalde zaken geregeld zijn. Ook in financieel opzicht. Want waarom oriënteer je je wel als je bijvoorbeeld een nieuwe keuken aanschaft, maar niet voor je uitvaart? Zo zijn bijvoorbeeld de kosten van de dienstverlening bij Björn Schmitz Uitvaartzorg vaak wel 30 tot 40% lager dan bij andere uitvaartondernemingen. ‘ Ook op het emotionele vlak is er winst te behalen. ‘Ik ben ervan overtuigd dat als mensen beter zijn voorgelicht, er betere en meer afgewogen keuzes gemaakt kunnen worden. Je bent in de meeste gevallen vrij om te kiezen welke uitvaartverzorger je wilt, maar dat weet nog steeds niet iedereen. Een uitvaart hoeft niet traditioneel te zijn, dit kan ook heel eigentijds.’ Uitvaartzorg is maatwerk. Om mensen te helpen bij het maken van keuzes werkt Björn Schmitz met persoonlijk wensenboekje die hij gratis ter beschikking stelt. ‘Hierin kun je je persoonlijke wensen opschrijven. Daarnaast kom ik steeds vaker tijdens leven bij mensen thuis. Aan de keukentafel in een ongedwongen sfeer wensen en mogelijkheden bespreken. Maak je uitvaartwensen bespreekbaar. Ik denk graag met u mee,’ besluit Björn Schmitz.

Het belang van een goed levenstestament

Varekamp Notariaat vertelt meer over het belang van het hebben van een (levens)testament. Een levenstestament zorgt ervoor dat de zaken bij leven bij een afnemende gezondheid goed geregeld zijn. Een goed testament voorkomt na een overlijden veel (financiële/juridische/fiscale) narigheid. Mensen denken vaak alleen aan een testament bij een afnemende gezondheid of op oudere leeftijd, bijvoorbeeld als vader of moeder het allemaal niet zo goed meer weet, maar ook voor jongeren is het van belang om de zaken goed geregeld te hebben. Juist in deze tijd, met veel eenoudergezinnen en samengestelde gezinnen. Daarnaast is een stukje persoonlijke beleving van belang; ook voor de kinderen. Zodat zij weten wat te doen als er iets gebeurt.’

Rondleiding door het crematorium

Aansluitend aan de gratis lezing, krijgt u de mogelijkheid tot een rondleiding door het crematorium. Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen? Als gastlocatie bieden de medewerkers van dit gastvrije crematorium u naast de rondleiding een kop koffie of thee aan. Kortom een interessante avond die u niet wilt missen.

Aanmelden

Voor deelname aan deze avond is aanmelden noodzakelijk. Dat kan telefonisch via 0521-591545 of per e-mail: info@varekampnotariaat.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top