skip to Main Content

Wanneer u een uitvaartverzorger in Meppel of in deze regio zoekt, kunt u contact opnemen met Björn Schmitz Uitvaartzorg. Ik kan samen met u een begrafenis regelen in Meppel. Het verzorgen van een uitvaart, begrafenis regelen in Meppel of een crematie, is maatwerk. ieder mens is uniek. Als zelfstandig uitvaartverzorger ben ik goed bekend in de omgeving van Meppel en daar kennen de mensen mij. Dichtbij en vertrouwd. In Meppel kan de begrafenis plaatsvinden op de begraafplaats aan de Zomerdijk. De Algemene Begraafplaats. Op de begraafplaats staan uitvaartcentrum Reestborgh waar u uw overleden dierbare kunt opbaren, maar waar ook een afscheidsdienst gehouden kan worden. Björn Schmitz Uitvaartzorg kan u begeleiden in het maken van de keuzes rondom een begrafenis.

Vriendelijke tarieven

Moet u een begrafenis regelen in Meppel? Dan is het fijn om te weten dat u een beroep kunt doen op een uitvaartverzorger die niet alleen betrokken en bekwaam is, maar ook vriendelijke tarieven hanteert.  Het zogenaamde basistarief waarvoor u de complete begeleiding krijgt, is in veel gevallen wel 30-40% lager dan bij andere ondernemingen. Ik ben in staat kritisch te kijken naar mijn eigen marge en doordat ik vanuit huis werk, hoeft ik geen dure panden of auto’s te financieren. Waar u ook een afscheid wilt houden, een begrafenis of crematie, Björn Schmitz denkt onafhankelijk met u mee.

Direct contact?

Nu een begrafenis regelen in Meppel en wilt u direct contact? Voor het melden van een overlijden ben ik zeven dagen per week bereikbaar via telefoonnummer: 06-51603386 of 0521-851879

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top