skip to Main Content

Begrafenis regelen in Steenwijk: persoonlijke en eigentijdse uitvaartzorg

Bij het regelen van een begrafenis in Steenwijk komt er veel op u af. In een periode van verdriet en rouw wilt u uw dierbare het liefst een waardig afscheid geven, passend bij zijn of haar wensen en persoonlijkheid. Björn Schmitz Uitvaartzorg in Steenwijk biedt persoonlijke en eigentijdse uitvaartzorg, waarbij wij rekening houden met uw wensen en budget. ook voor het regelen van een crematie kunt u bij ons terecht.

Betrouwbaar en eigentijds met oog voor traditie

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg staan wij voor een persoonlijke en betrouwbare aanpak. Wij hebben oog voor traditie en respecteren de rituelen en gebruiken van verschillende culturen en religies. Daarnaast bieden wij eigentijdse oplossingen en vernieuwende ideeën voor een persoonlijk afscheid dat past bij de overledene en zijn of haar nabestaanden. samen met u geven we vorm aan een passend afscheid.

Vriendelijke tarieven bij het regelen van begrafenis en crematie ongeacht uw verzekering

Een uitvaart kan hoge kosten met zich meebrengen, maar bij Björn Schmitz Uitvaartzorg streven wij naar vriendelijke tarieven. Zo kunt u een waardige begrafenis regelen in Steenwijk zonder dat u voor onverwachte kosten komt te staan. Het maakt daarbij niet uit of u verzekerd bent en bij welke verzekeraar.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een betrouwbare en persoonlijke uitvaartverzorger in Steenwijk en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg. Wij zijn bereikbaar via 0521-851879 of 06-51603386. Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen en te adviseren in periode van afscheid en rouw.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top