skip to Main Content

Hulp bij het regelen van een begrafenis

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op nabestaanden af. Moet u een begrafenis regelen en heeft u hierbij hulp nodig? Het is dan fijn dat u een beroep kunt doen op Björn Schmitz Uitvaartzorg. Een betrokken uitvaartondernemer die uit ervaring weet dat het regelen van een uitvaart, begrafenis of crematie, maatwerk is. Want ieder mens is immers uniek.

Begrafenis regelen vanaf het moment na overlijden

Soms komt het sterven plotseling, soms ook niet. Wij kunnen u helpen met een begrafenis regelen vanaf het moment na overlijden. nadat een arts is geweest om de natuurlijke dood officieel vast te stellen, kunt u contact opnemen met Björn Schmitz Uitvaartzorg. Voor het melden van een overlijden kunt u dag- en nacht bellen. Samen bespreken we de wensen met betrekking tot de begrafenis en overleggen we wat wij voor u mogen doen en wat u eventueel zelf wilt doen. Als we samen de uitvaart regelen, maken we er een persoonlijk afscheid van. precies zo als die bij het leven van uw dierbare past.

Mogelijkheden van begraven

Er zijn meerdere mogelijkheden als u een uitvaart regelen moet. Een gemeentelijke begraafplaats, een huur graf, een koop graf of een algemeen graf. Ook zijn er tegenwoordig meerdere natuurbegraafplaatsen. Hier vindt de begrafenis plaats in de natuur en is er eeuwigdurende grafrust. Aan het begraven op een natuurbegraafplaats zijn wel bepaalde regels verbonden, zoals begraven in een omhulsel ( uitvaartkist of uitvaartmand) van natuurlijke biologisch afbreekbare materialen. Uitvaartonderneming Björn Schmitz Uitvaartzorg kan u adviseren en begeleiden in het proces van het regelen van een begrafenis.

Contact opnemen voor hulp bij het regelen van een begrafenis

U mag ons dag- en nacht bellen om een overlijden door te geven. Wanneer u hulp nodig heeft bij het regelen van een begrafenis of crematie, willen wij er voor u zijn. Juist als uw hoofd er niet naar staat, is het goed te weten dat wij u willen begeleiden in dit bijzondere proces van afscheid nemen. U kunt ons bereiken via de telefoonnummers 0521-851879 of 06-51603386

Indien u bij leven alvast de wensen van een uitvaart, begrafenis of crematie wilt bespreken, kunt u ons gratis persoonlijk wensenboekje aanvragen via het contactformulier op deze website. Ook komen wij graag vrijblijvend bij u thuis om aan de keukentafel de wensen te bespreken.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top