skip to Main Content

Begrafenisondernemer in Zwolle: eigentijds met oog voor traditie

Bent u op zoek naar een betrokken en professionele begrafenisondernemer in Zwolle en omgeving? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen begrafenis, crematie, de gehele uitvaart met oog voor detail en respect voor de overledene en nabestaanden.

Moderne en traditionele uitvaartmogelijkheden

Ieder afscheid is uniek en begrijpen als geen ander dat er persoonlijke wensen zijn. Daarom bieden wij zowel moderne als traditionele uitvaartmogelijkheden. Denk hierbij aan een eenvoudige en sobere uitvaart, maar ook aan een uitvaart met uitgebreid afscheid. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee om het afscheid passend te maken.

Vriendelijke tarieven

Een uitvaart zou voor iedereen mogelijk moeten zijn, ongeacht de financiële situatie. Daarom hanteren wij vriendelijke tarieven voor onze dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor een passend afscheid binnen uw budget, zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Ongeacht of-en waar u verzekerd bent

Mogelijk bent u verzekerd tegen de kosten voor een uitvaart. Wij werken voor iedereen, ongeacht of-en waar u verzekerd bent. U bent niet verplicht om gebruik te maken van de dienstverlening van de uitvaartverzorger die door uw verzekeraar wordt aangeboden. Het staat u vrij om zelf een begrafenisondernemer te kiezen die past bij uw wensen en behoeften. Wilt u weten of er financiële consequenties zijn aan het feit dat u zelf uw uitvaartondernemer kiest? Wij kunnen dit voor u uitzoeken.

Eigentijds met oog voor traditie

Wij zijn een eigentijdse begrafenisondernemer in Zwolle en omgeving die oog heeft voor traditie. Wij hechten veel waarde aan persoonlijke aandacht, betrokkenheid en respect. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring in de uitvaartbranche en weten als geen ander wat er nodig is om een afscheid passend te maken.

Begrafenisondernemer in Zwolle: uw partner in moeilijke tijden

Een overlijden kan een moeilijke en emotionele periode voor de nabestaanden zijn. Wij zijn er voor u om u te ontzorgen en te ondersteunen bij het regelen van een passend afscheid. Wij staan voor u klaar met persoonlijk advies en begeleiding, zodat u zich kunt richten op het afscheid nemen van uw dierbare.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een begrafenisondernemer in Zwolle en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst en staan voor u klaar met persoonlijk advies en ondersteuning.

Telefoon: 06-51603386

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top