skip to Main Content

Binnenkort komt er de mogelijkheid om te Begraven op Natuurbegraafplaats Meppen in de Drentse Natuur. Björn Schmitz Uitvaartzorg verzorgt een uitvaart op maat en maakt een afscheid samen met de nabestaanden tot een bijzondere gebeurtenis, begrafenis of crematie. Een eeuwige rustplaats geeft het Begraven op Natuurbegraafplaats Meppen in de Drentse Natuur. Natuurlijke materialen zoals onbehandeld hout, een rieten uitvaartmand van Boerland Uitvaartkisten of een lijkwade gemaakt van duurzame materialen horen vaak tot de richtlijnen van een Natuurbegraafplaats.

Meer informatie over Begraven op Natuurbegraafplaats Meppen in de Drentse Natuur

Uitvaartverzorger Björn Schmitz staat met zijn onderneming Björn Schmitz Uitvaartzorg voor u klaar om samen met u een passend afscheid vorm te geven. Wilt u meer informatie over Begraven op Natuurbegraafplaats Meppen in de Drentse Natuur, neem dan contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg en laat u adviseren over de mogelijkheden en de kosten van een begrafenis of crematie.

Wist u dat u meestal vrij bent in de keuze van een uitvaartverzorger? Met elke verzekering kunt u terecht, alleen bij een lidmaatschap van een plaatselijke uitvaartvereniging is het verstandig navraag te doen naar de geldende voorwaarden. Björn Schmitz Uitvaartzorg is voor het melden van een overlijden dag- en nacht bereikbaar via telefoonnummer 06-51 60 33 86 en 0521-851879.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

Neem vandaag contact op


Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Back To Top