skip to Main Content

Wilt u begraven worden op op Natuurbegraafplaats Mepperdennen in de Drentse Natuur? Björn Schmitz Uitvaartzorg verzorgt een uitvaart op maat en maakt een afscheid nemen tot een bijzondere gebeurtenis, begrafenis of crematie. Begraven worden op natuurbegraafplaats Mepperdennen houd in dat het graf eeuwigdurend is, waardoor het niet wordt geruimd. De natuur staat centraal op deze mooie plek. U kunt tijdens uw leven al een plek uitzoeken. Mooi beschut onder een boom of op een open plek midden in het bos. Natuurlijke materialen zoals onbehandeld hout, een rieten uitvaartmand of een lijkwade gemaakt van duurzame materialen horen tot de richtlijnen van een Natuurbegraafplaats.

Voordelen van het begraven op een natuurbegraafplaats;

  • het graf is eeuwigdurend
  • u helpt mee de natuur in stand te houden
  • eenmalige kosten
  • zelf een plek kiezen

Als u meer wilt weten over de kosten van begraven op een natuurbegraafplaats, dan kunt u op de betreffende website kijken voor meer informatie.

In samenwerking met UGNA beschikt Björn Schmitz Uitvaartzorg over een ruim assortiment biologisch afbreekbare uitvaartkisten. Gemaakt van duurzame materialen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact op.

Meer informatie over Begraven op Natuurbegraafplaats Mepperdennen

Björn Schmitz Uitvaartzorg staat voor voor u klaar om samen met u een passend afscheid vorm te geven. Wilt u meer informatie over een uitvaart op Natuurbegraafplaats Mepperdennen in de Drentse Natuur? Neem contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg. Laat u adviseren over de mogelijkheden en de kosten van een begrafenis of crematie.

Wist u dat u meestal vrij bent in de keuze van een uitvaartverzorger? Met elke verzekering kunt u terecht, alleen bij een lidmaatschap van een plaatselijke uitvaartvereniging is het verstandig navraag te doen naar de geldende voorwaarden. Björn Schmitz Uitvaartzorg is voor het melden van een overlijden dag- en nacht bereikbaar via telefoonnummer 06-51 60 33 86 en 0521-851879.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top