skip to Main Content

Crematie bij Crematorium in Steenwijk: Björn Schmitz Uitvaartzorg biedt volledige verzorging

Wilt u ontzorgt worden bij het regelen van een crematie bij crematorium in Steenwijk? Björn Schmitz Uitvaartzorg biedt professionele uitvaartzorg in Steenwijk en omgeving. In Steenwijk zijn er plannen voor een nieuw te bouwen crematorium. ter zijner tijd willen wij hier graag gebruik van maken. Wij bieden een complete verzorging van de uitvaart, ongeacht of- en waar u verzekerd bent. Onze diensten omvatten alles van het leveren van de uitvaartkist, rouwkaart en rouwbloemwerk, tot de verzorging van de urn of gedachteniskaartje. Ons team heeft een uitgebreide ervaring in het organiseren van crematies en begeleidt u graag in deze moeilijke tijd.

Crematie: een passend afscheid

Een crematieplechtigheid biedt vele mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid. Onze uitvaartverzorger helpt u graag bij het kiezen van een passend thema en het organiseren van de ceremonie. Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg staan we bekend om onze persoonlijke aanpak en zorgvuldige planning, zodat de crematie verloopt zoals u dat wenst.

Volledige verzorging

Björn Schmitz Uitvaartzorg biedt een complete verzorging van de crematie. Van het regelen van de benodigde documenten tot het verzorgen van de urn, wij staan voor u klaar. Wij werken samen met gerenommeerde crematoria in de regio en zorgen ervoor dat uw dierbare een waardig afscheid krijgt. Ter zijner tijd ook een crematie bij crematorium Steenwijk.

Vriendelijke tarieven

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg begrijpen we dat een crematieplechtigheid een grote impact heeft op uw financiën. Daarom bieden wij vriendelijke tarieven die voordeliger zijn dan de grote landelijke uitvaartondernemingen. U krijgt een duidelijk overzicht van de kosten vooraf, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Lokale roots

Björn Schmitz Uitvaartzorg is lokaal geworteld en bekend met de afscheidslocaties in Steenwijk en omgeving. Ons team staat voor u klaar en biedt persoonlijke aandacht en ondersteuning tijdens de crematieplechtigheid. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar en nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over onze crematiediensten of wilt u een crematie regelen in Steenwijk en omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg via 0521-851879 of06-51603386. Wij staan voor u klaar en helpen u graag verder.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top