skip to Main Content

Is een dierbare overleden en bent u op zoek naar een betrokken uitvaartverzorger die samen met u een crematie bij crematorium Kranenburg in Zwolle kan regelen? Neem dan contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg. Björn Schmitz is een zelfstandig uitvaartverzorger die op een betrokken wijze nabestaanden begeleidt in een proces van afscheid nemen. In Zwolle en omgeving is Björn een vertrouwd gezicht bij het regelen van een uitvaart, crematie of begrafenis.

De kosten van een crematie in Zwolle

Wanneer u voor de verdrietige taak staat een crematie te moeten regelen, wilt u mogelijk ook weten wat de kosten van een crematie bij crematorium Kranenburg in Zwolle zijn. Het kostenplaatje hangt af van de wensen die er zijn. Is een uitvaart groots en uitbundig met veel gasten een een luxe catering? Of is het afscheid klein en intiem of zelfs helemaal geen plechtigheid in het crematorium? Björn Schmitz Uitvaartzorg denkt hierin met u mee.

De tarieven van de crematie en de catering staan op de website van het crematorium. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Het is mogelijk om persoonlijke wensen voor de afscheidsplechtigheid met de deskundige medewerkers van het crematorium te bespreken. De uitvaartverzorger ondersteunt u hier desgewenst bij, omdat deze ervaring en inlevingsvermogen heeft.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u hulp nodig bij het regelen van een uitvaart? Neem dan vrijblijvend contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg. Het melden van een overlijden kunt u ons elk moment van de dag doorgeven via telefoonnummer

06-51603386 of 0521-851879

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top