skip to Main Content

Wanneer een dierbare overlijdt en u wilt een persoonlijke uitvaart vormgeven, dan kunt u hulp krijgen bij een crematie regelen in Meppel. Björn Schmitz Uitvaarzorg is bekend in de regio in plaatsen als Meppel, Steenwijk, Zwolle en alle plaatsen hier om heen. Bij een crematie regelen in Meppel kunt u advies en ondersteuning gebruiken van een betrokken uitvaartverzorgen. Björn Schmitz denkt vanuit zijn betrokkenheid, vakmanschap en mensenkennis met u mee over de mogelijkheden om een uitvaart op maat persoonlijk vorm te geven.

Afscheid in een crematorium of vanuit een andere locatie?

Het vormgeven van een afscheid is heel persoonlijk. Bij een crematie regelen in Meppel kunt u een afscheid houden in het crematorium Reestborgh in Meppel, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Stel u zelf de vraag; Wil ik het afscheid in een crematorium of vanuit een andere locatie? De uitvaartdienst voorafgaand aan de daadwerkelijke crematie kan vanuit een pitorest kerkje, een dorpshuis, theater of zelfs vanuit uw eigen huis of tuin. Aansluitend gaat de overledene naar het crematorium. Dit kan in stilte, we noemen dit een technische crematie, of begeleidt door de naaste familieleden.

Hulp bij crematie regelen in Meppel

Björn Schmitz Uitvaartzorg is zeven dagen in de week, vierentwintig uur per dag bereikbaar voor het melden van een overlijden. Wilt u bij leven een oriëneterd gesprek over de mogelijkheden van het vormgeven van een uitvaart of de kosten van een uitvaart? Neem dan contact op. Graag maak ik dan met u een vrijblijvende afspraak om uw uitvaartwensen te bespreken.

Björn Schmitz Uitvaartzorg: Telefoon 06-51603386 of 0521-851879

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top