skip to Main Content

Is een dierbare overleden en moet u een crematie regelen in Zwolle? Dan kunt u een beroep doen op Björn Schmitz Uitvaartzorg. Björn Schmitz werkt als onafhankelijke uitvaartverzorger in de plaatsen Zwolle, Meppel, Steenwijk en alle plaatsen hier omheen. Voor het regelen van een crematie in Zwolle ben ik er voor u in dagen van afscheid en verdriet. Samen geven we het afscheid vorm, stap voor stap. Of het nu een afscheid is vanuit crematorium Kranenburg in Zwolle of vanuit een andere locatie, ik denk met u mee.

Alternatieve locatie

Wanneer we samen een crematie regelen in Zwolle, is het ook mogelijk om een alternatieve locatie te zoeken voor het afscheid. de plechtigheid hoeft niet per sé in de aula van het crematorium gehouden te worden. Te denken valt aan een mooi kerkje, het café waar de overledene graag kwam, een dorpshuis of vanuit de eigen thuissituatie en bij mooi weer kan het zelfs buiten! na het officiële gedeelte, wordt de overledene naar het crematorium gebracht voor de daadwerkelijke crematie. Dit noemen we een technische crematie. De kosten van een technische crematie zijn lager dan bij het gebruik van de aula van het crematorium in combinatie met de crematie.

Vriendelijke tarieven

Björn Schmitz Uitvaartzorg onderscheid zich ook door zijn vriendelijke tarieven. Moet u een crematie regelen in Zwolle of omgeving en wilt u weten wat de kosten van een uitvaart zijn? Neem dan contact op met Björn Schmitz Uivaartzorg. U zult merken dat het zogenaamde basistarief ( het tarief dat de uitvaartverzorger rekent voor de dienstverlening) in veel gevallen wel 30 á 40% lager is dan bij andere uitvaartondernemingen. Dit kan vooral omdat ik geen overheadskosten heb zoals een duur pand of dure rouwauto’s.

Direct hulp?

Heeft u direct hulp nodig nadat een dierbare is overleden? Dan kunt u mij bellen en samen stemmen we af wat ik voor u kan en mag betekenen. Telefoon: 06-51603386 of 0521-851879. Vierentwintig uur per dag.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top