skip to Main Content

 

Bent u op zoek naar een ervaren en persoonlijke uitvaartverzorger en moet u direct een uitvaart regelen in Zwolle en omgeving? Dan kunt u een beroep doen op Björn Schmitz Uitvaartzorg die zeven dagen in de week, vierentwintig uur per dag bereikbaar is om een overlijden te melden. Björn Schmitz ontzorgt in dagen van verdriet en afscheid bij het regelen van een persoonlijke uitvaart in Zwolle en omgeving. Vanuit Zwolle, Meppel en Steenwijk werkt Björn Schmitz Uitvaartzorg in de wijde omgeving en is goed bekend in de regio. Daar kennen de mensen Björn Schmitz. Betrouwbaar, flexibel en altijd samen met nabestaanden zoeken naar een uitvaart op maat.

Met elke verzekering bent u bij ons welkom voor een uitvaart

Is er sprake van een uitvaartverzekering en moet u direct een uitvaart, begrafenis of crematie regelen in Zwolle? Met elke verzekering bent u welkom, uiteraard ook als er geen verzekering is. Het is een misverstand te denken dat u verplicht bent de uitvaart te laten verzorgen door de maatschappij waar de verzekering is afgesloten. Alleen wanneer sprake is van een lidmaatschap bij een plaatselijke uitvaartvereniging, is het verstandig navraag te doen naar de geldende voorwaarden. Uiteraard kan Björn Schmitz Uitvaartzorg u hierin ontzorgen. Als zelfstandig uitvaartverzorger ben ik er voor u en kan daardoor onafhankelijk en in uw belang adviseren. Vaak scheelt het u behoorlijk in de kosten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het regelen van een uitvaart, begrafenis of crematie in Zwolle, Meppel, Steenwijk of in de regio? Neem dan nu vrijblijvend contact op via telefoonnnummer 06-51603386.
Uitvaartzorg is zorg voor u en daarom altijd maatwerk. Samen kijken we naar hoe we een passend afscheid kunnen realiseren.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top