skip to Main Content

Goedkope uitvaart in Zwolle: Aandacht, betrokkenheid en persoonlijke service

Wanneer u te maken krijgt met een overlijden van een dierbare, komt er veel op u af. Het regelen van een uitvaart kan dan een hele uitdaging zijn. Het is belangrijk dat u op een respectvolle manier afscheid kunt nemen, zonder dat de kosten de pan uit rijzen. Als uitvaartverzorger in Zwolle en omgeving bieden wij onze diensten aan tegen vriendelijke tarieven, ongeacht of- en waar u verzekerd bent. Bij ons staat aandacht, betrokkenheid en persoonlijke service voorop.

Uitvaart, crematie en begrafenis

Als uitvaartverzorger verzorgen wij de gehele uitvaart, crematie of begrafenis naar uw wensen. Onze dienstverlening omvat onder andere het regelen van de laatste verzorging van de overledene, de opbaring, de kist, het rouwvervoer en de aangifte van overlijden. Wij luisteren naar uw wensen en helpen u om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken.

Vriendelijke tarieven, ongeacht of- en waar u verzekerd bent

Wij begrijpen dat het regelen van een uitvaart veel stress en verdriet met zich mee kan brengen. Daarom willen wij het voor u zo gemakkelijk mogelijk maken. Wij bieden onze diensten aan tegen vriendelijke tarieven, ongeacht of- en waar u verzekerd bent. Hierdoor heeft u geen verrassingen achteraf en kunt u in alle rust afscheid nemen van uw dierbare.

Aandacht en betrokkenheid

Bij ons staat aandacht en betrokkenheid voorop. Wij nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en denken met u mee over de invulling van de uitvaart. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Persoonlijke uitvaart

Ieder mens is uniek en verdient daarom een persoonlijk afscheid. Wij vinden het belangrijk om samen met u een persoonlijke uitvaart te regelen, waarin de overledene centraal staat. Of het nu gaat om een traditionele uitvaart, een moderne uitvaart of een uitvaart met een persoonlijk tintje, bij ons is alles bespreekbaar.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening of heeft u vragen over het regelen van een uitvaart in Zwolle en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoonnummer 06-51603386. Wij helpen u graag verder.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top