skip to Main Content

Als er een dierbare overlijdt, moet er veel geregeld worden. Mogelijk is er een beperkt budget om de uitvaart te regelen en zoekt u naar een uitvaartverzorger die een goedkope uitvaart in Zwolle kan verzorgen. Met mijn onderneming Björn Schmitz Uitvaartzorg werk ik onder andere in Zwolle en verzorg zowel begrafenis als crematie. Een goedkope uitvaart in Zwolle door mij verzorgd is altijd waardig.

Een uitvaart is maatwerk. waar de een kiest voor groots en uitbundig, kist de ander voor klein en ingetogen. Graag denk ik met u mee.

Wat houd een goedkope uitvaart in?

Een goedkope uitvaart, begrafenis of crematie, houd in dat ik samen met u ga kijken hoe we de kosten kunnen beperken. Een goedkope uitvaartkist, geen advertentie, geen dienst en geen catering zijn kenmerken van een goedkope uitvaart in Zwolle. Bij een begrafenis wordt dan vaak gekozen voor een Algemeen Graf en bij een crematie voor een technische crematie (overledene wordt zonder nabestaanden naar het crematorium gebracht).

De kosten van een goedkope uitvaart in Zwolle

Regelmatig krijg is de vraag wat een uitvaart kost. Dit hangt af van de keuzes en is dus altijd maatwerk. Een uitvaart kan heel divers vormgegeven worden. Toch heb ik geprobeerd u een inzicht tegeven met onderstaand voorstel voor mensen die om welke reden ook een goedkope uitvaart willen. Dit houdt in een technische crematie tijdens werkdagen( crematorium gekozen door Björn Schmitz Uitvaartzorg). In de Regio Zwolle, Meppel en Steenwijk kan ik dit verzorgen voor € 2495 (prijspijl 2019)

  • regelen van alle formaliteiten
  • laatste verzorging van de overledene
  • opbaring thuis, op bed t.m. 5 dagen
  • akte van overlijden
  • eenvoudige uitvaartkist ( standaard maat)
  • vervoer van de overledene naar het door ons gekozen crematorium
  • crematiekosten ( technische crematie zonder aanwezigheid van nabestaanden. Crematorium gekozen door Björn Schmitz Uitvaartzorg)
  • Beschikking over de as vanaf een maand na de crematie ( Wettelijke bewaartermijn)

Hulp nodig bij het regelen van een uitvaart?

Zoekt u hulp bij het regelen van een uitvaart in Zwolle of omgeving? Neem dan nu contact met mij op. Samen bespreken we wat ik voor u kan en mag betekenen. Met elke verzekering kunt u bij mij terecht. Telefoon: 06-51603386 of 0521-851879

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

Neem vandaag contact op


Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Back To Top