skip to Main Content

Voor het regelen van een uitvaart, begrafenis op de Islamitische Begraafplaats in Zuidlaren kunt u terecht bij Björn Schmitz Uitvaartzorg. Met zorg en aandacht wil ik u bijstaan in een periode van verdriet en rouw. Met respect voor de tradities en gebruiken uit de Islamitische Cultuur geef ik  samen met nabestaanden vorm aan het persoonlijke afscheid. Het regelen van een uitvaartkist, het bespreken van de begraafplaats en het rouwvervoer op de dag van de begrafenis zijn onderdelen van mijn ondersteuning.

Een van de belangrijkste tradities in de Islamitische Cultuur is de Eeuwige grafrust voor een overledene. Tevens is het zo dat een overledene die begraven wordt op de Islamitische Begraafplaats in Zuidlaren wordt begraven richting Mekka.

Islamitische Grafkelder

In de Islamitische Cultuur is het gebruikelijk dat een overledene op de rechterzij en met het gezicht richting Mekka wordt begraven. De afmeting van de kelder is hierop aangepast. Tevens heeft een Islamitische Grafkelder geen dichte bodem, zodat er contact met de Aarde blijft. Vanuit de traditie sluit de familie zelf de kelder en daarom zijn er losse elementen die de kelder afsluiten. Björn Schmitz Uitvaartzorg adviseert de Islamitische Grafkelders van Albo Beton. Een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering in elke plaats binnen Nederland en België. Wilt u een begrafenis regelen op de Islamitische Begraafplaats in Zuidlaren en wilt u een islamitische Grafkelder? Björn Schmitz Uitvaartzorg kan u adviseren over de mogelijkheden, ontzorgt en ondersteunt u bij dit proces.

Hulp nodig bij het regelen van een begrafenis op de Islamitische Begraafplaats in Zuidlaren?

Heeft u hulp nodig bij het regelen van een begrafenis op de Islamitische Begraafplaats in Zuidlaren? Neem dan nu contact met mij op. Voor het melden van een overlijden ben ik 24- uur per dag bereikbaar via telefoonnummer 06-51603386 of 0521-851879

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

Neem vandaag contact op


Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

Back To Top