skip to Main Content

Voor het regelen van een uitvaart, begrafenis op de Islamitische Begraafplaats in Zuidlaren kunt u terecht bij Björn Schmitz Uitvaartzorg. Met zorg en aandacht sta ik u bij in een periode van verdriet en rouw. Met respect voor tradities en gebruiken uit de Islamitische Cultuur geef ik vorm aan het  afscheid. Het regelen van een uitvaartkist, het bespreken van de begraafplaats en het rouwvervoer zijn onderdeel van mijn ondersteuning.

Een van de tradities in de Islamitische Cultuur is de Eeuwige grafrust voor een overledene. Een overledene wordt begraven op een Islamitische Begraafplaats, wordt begraven richting Mekka.

Islamitische Grafkelder

In de Islamitische Cultuur is het gebruikelijk dat een overledene op de rechterzij en met het gezicht richting Mekka wordt begraven. De afmeting van de kelder is hierop aangepast. Een Islamitische Grafkelder heeft geen dichte bodem, zodat er contact met de Aarde blijft. Vanuit de traditie sluit de familie zelf de kelder en zijn er losse elementen die de kelder afsluiten. Björn Schmitz Uitvaartzorg adviseert de Islamitische Grafkelders van Albo Beton. Een hoge kwaliteit, goede service en snelle levering in elke plaats binnen Nederland en België. Wilt u een begrafenis regelen op de Islamitische Begraafplaats in Zuidlaren en wilt u een islamitische Grafkelder? Björn Schmitz Uitvaartzorg kan u adviseren, ontzorgt en ondersteunt u bij dit proces.

Hulp nodig bij het regelen van een begrafenis op de Islamitische Begraafplaats in Zuidlaren?

Heeft u hulp nodig bij het regelen van een begrafenis op de Islamitische Begraafplaats in Zuidlaren? Neem  contact op. Voor het melden van een overlijden ben ik 24- uur per dag bereikbaar via telefoonnummer 06-51603386 of 0521-851879

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top