skip to Main Content

Natuurbegraven bij Björn Schmitz Uitvaartzorg: Ontdek de voordelen en kosten

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg begrijpen we de wens voor een betekenisvolle afscheiding van de natuur en duurzaamheid eert. Natuurbegraven is een persoonlijke keuze van mensen die op zoek zijn naar een serene en milieuvriendelijke optie voor hun uitvaart. Graag vertellen we waarom natuurbegraven een overweging waard is, samen met inzicht in de kosten en voordelen, want de kosten van natuurbegraven is een vaak gestelde vraag.

De voordelen van natuurbegraven

Begraven in Harmonie met de Natuur

Natuurbegraafplaatsen zijn bijzonder door het prachtige landschap van de natuur. Dit bevat een veilige en rustgevende omgeving waar nabestaanden elkaar kunnen troosten en herinneringen kunnen koesteren. Natuurbegraafplaatsen in onze omgeving zijn; Natuurbegraafplaats Hillig meer, Natuurbegraafplaats Mepperdennen en Natuurbegraafplaats Hoogengraven.

Een Duurzame Keuze

Natuurbegraven is een milieuvriendelijke optie. Het behoud van de natuurlijke omgeving en het gebruik van biologisch afbreekbare materialen zoals uitvaartkisten van hout uit Hollandse bossen, riet en rotan dragen bij het respect van de aarde.

Eeuwigdurende Rust

In tegenstelling tot traditionele begraafplaatsen waar grafrechten na een bepaalde tijd verlengd moeten worden, biedt natuurbegraven een tijdloze rustplaats zonder tijdsdruk. Het graf blijft voor altijd behouden. Eeuwigdurende grafrust.

Flexibiliteit in Herdenken

Natuurbegraafplaatsen bieden ruimte voor persoonlijke herdenkingsplekken. Dit betekent dat u op elk moment deze rustplaats kunt bezoeken en op een manier kunt herdenken die betekenisvol voor u is.

Voordelen ten aanzien van traditionele begrafeniswijzen

Financieel Overwegen

Natuurbegraven kan op de lange termijn kostenefficiënter zijn. Er zijn geen periodieke grafrechten en geen onderhoudskosten, wat zorgt voor financiële duidelijkheid. Er wordt eenmalig betaald voor het graf en de kosten van het grafdelven.

Ecologische Verantwoordelijkheid

In een tijd waarin duurzaamheid belangrijk is, sluit natuurbegraven naadloos aan. Het bewaart de natuurlijke omgeving en gaat mee in de verantwoordelijkheid voor onze aarde.

De Kosten van Natuurbegraven

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg begrijpen we dat transparantie over de kosten belangrijk is. De kosten van natuurbegraven zijn afhankelijk van locatie en diensten die worden afgenomen. Per natuurbegraafplaats zijn de kosten verschillend.  Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijke kostenraming van een uitvaart op een natuurbegraafplaats en om uw financiële mogelijkheden te bespreken. Heeft u een uitvaartverzekering? Weet dat u met elke verzekering bij ons terecht kunt, zoals ook die van Dela of Monuta. In de meeste gevallen bent u bij ons veel voordeliger uit bij het verzorgen en begeleiden van de uitvaart.

Ontdek Natuurbegraven bij Björn Schmitz Uitvaartzorg

Wilt u meer weten over natuurbegraven, de voordelen en kosten? We staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij het plannen van een betekenisvol afscheid dat past bij uw waarden en wensen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top