skip to Main Content

In de bossen van Arriën, vlakbij de mooie plaats Ommen, ligt natuurbegraafplaats Hoogengraven. Hier kunt u zich midden in de natuur laten begraven. U kunt zelf een plek uitzoeken die bij u past. Dit kan zijn een plek midden op het heideveld, of juist in het bos.

Een graf op natuurbegraafplaats Hoogengraven is eeuwigdurend en zal daarom ook niet geruimd worden. De natuur staat centraal op deze begraafplaats. Daarom zal een begrafenis een duurzaam karakter hebben. Dat zie je vaak aan de uitvaartkist die van natuurlijk afbreekbaar materiaal gemaakt moet zijn. Begraven worden in een kist hoeft niet, dit mag ook in een uitvaartmand of lijkwade.

U kunt nu al een plek reserveren op deze mooie natuurbegraafplaats. Dit geeft rust en duidelijkheid en u ontzorgt uw toekomstige nabestaanden. Het bespaart hen mogelijk moeilijke beslissingen. De kosten van het begraven op deze natuurbegraafplaats kunt u vinden op de website van de natuurbegraafplaats.

De voordelen van natuur begraven op een rij:

 • U helpt mee natuur in stand te houden
 • Een prachtige combinatie van bos en heide
 • Grafrust voor onbepaalde tijd
 • U ontzorgt uw toekomstige nabestaanden
 • Eenmalige kosten

Wilt u de plechtigheid op de begraafplaats laten plaatsvinden? Dit kan in de afscheidsruimte. Een mooie serene ruimte die naar eigen wens ingericht kan worden. Daarnaast is het mogelijk om de ceremonie in de buitenlucht te houden. Ook de catering kan volledig verzorgd worden. Uw uitvaartverzorger kan u helpen met inspiratie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een natuurbegrafenis op natuurbegraafplaats Hoogengraven? Björn Schmitz Uitvaartzorg geeft u deskundig advies. Neem hiervoor vrijblijvend contact op. Het verzorgen van een persoonlijke uitvaart is in goede handen.

Overlijden melden? 06-51603386 of 0521-851879

 

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

  Neem vandaag contact op


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  Back To Top