skip to Main Content

Begraaf op Natuurbegraafplaats Hoogengraven in Ommen: Björn Schmitz Uitvaartzorg helpt u graag

Als u op zoek bent naar een bijzondere plek in de Overijsselse natuur om uw dierbare te begraven, overweeg dan Natuurbegraafplaats Hoogengraven bij Ommen. Björn Schmitz Uitvaartzorg heeft veel ervaring met het regelen van uitvaarten op deze prachtige plek en kan u helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Waarom natuur begraven op Hoogengraven?

Natuurbegraafplaats Hoogengraven biedt rust en ruimte in een prachtige natuurlijke omgeving van bossen, heide en zandverstuivingen. Een serene plek om te reflecteren en tot rust te komen. Bovendien is natuur begraven duurzaam en ecologisch verantwoord. Er wordt gebruik gemaakt van biologisch afbreekbare kisten of wades en geen grafstenen, waardoor de begraafplaats onderdeel wordt van de natuur. Een ander voordeel van begraven op Hoogengraven is dat er geen periodieke grafrechten betaald hoeven te worden. Dit betekent dat u voor altijd begraven kunt worden op deze prachtige plek zonder dat uw nabestaanden hiervoor hoeven te betalen.

Een persoonlijke begrafenis

Bij Hoogengraven heeft u de vrijheid om uw begrafenis volledig naar eigen wens in te richten. U kunt kiezen voor een persoonlijke begrafenis met uw eigen muziek, sprekers en rituelen. Dit biedt uw nabestaanden de mogelijkheid om op een mooie en respectvolle manier afscheid te nemen.

Meer informatie over natuur begraven op Hoogengraven

Björn Schmitz Uitvaartzorg informeert u graag over de mogelijkheden van natuur begraven op Hoogengraven bij Ommen. Wij laten u zien waarom deze begraafplaats een mooie plek is om te rusten in de natuur. Wilt u meer informatie of uw uitvaartwensen bespreken met een uitvaartverzorger? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel ons op telefoonnummer 06-51603386 of 0521-851879. Voor het melden van een overlijden zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top