skip to Main Content

Mogelijk komt er een natuurbegraafplaats in Zwolle. Een duurzame vorm van een uitvaart, dan wel begraven is het begraven op een natuurbegraafplaats. In Nederland kennen we meerdere Natuurbegraafplaatsen, waaronder Hillig Meer en dit fenomeen is ook in opkomst. Björn Schmitz Uitvaartzorg kan voor u vanuit Zwolle en omgeving ondersteunen bij het vormgeven van een persoonlijke uitvaart, een afscheid op maat. Naast een (toekomstige) Natuurbegraafplaats in zwolle, kent Zwolle meerdere begraafplaatsen, waaronder Kranenburg en Bergklooster.

Björn Schmitz Uitvaartzorg helpt u bij het vormgeven van een bijzondere uitvaart in Zwolle<h/2>

Wilt u begraven worden op een toekomstige natuurbegraafplaats in Zwolle? Björn Schmitz Uitvaartzorg helpt u bij het vormgeven van een bijzondere uitvaart in Zwolle, maar ook in de wijde omgeving. Vanuit de plaatsen Zwolle, Meppel, Steenwijk en alle dorpen daaromheen in Overijssel en Drenthe is Björn dé uitvaartverzorger met vele jaren ervaring. Ook het begraven van de as van uw dierbare is een mogelijkheid op een Natuurbegraafplaats. Björn Schmitz Uitvaartzorg kan u adviseren over de mogelijkheden en denkt mee over een uitvaart op maat.

Duurzame en biologisch afbreekbare materialen

Bij het begraven op een natuurbegraafplaats is het gebruik van duurzame en biologisch afbreekbare materialen iets wat past bij het concept. Een ongelakte uitvaartkist, een lijkwade of een rieten uitvaartmand van bijvoorbeeld Henk Boerland uitvaartkisten. Wanneer er daadwerkelijk een Natuurbegraafplaats in Zwolle is, dan worden uiteraard hier ook de spelregels dat gebruikt moet worden gemaakt van duurzame en biologisch afbreekbare materialen.

Meer informatie over begraven op een Natuurbegraafplaats

Wilt u meer informatie over het begraven op een Natuurbegraafplaats of wilt u alvast uw eigen uitvaart regelen en weten wat de kosten van een uitvaart zijn conform uw wensen?
Neem dan contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg. Ongeacht of en waar u verzekerd bent.
U kunt 24- uur per dag een overlijden melden. telefoon: 06-51603386 of 0521-851879

Natuurbegraafplaats in Zwolle

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top