skip to Main Content

Natuurbegraven op Heidewold: Een Duurzame en Eerbiedige Keuze

Welkom bij Björn Schmitz Uitvaartzorg, uw betrokken uitvaartverzorger in Steenwijk. Over enige tijd opent waarschijnlijk natuurbegraafplaats Heidewold in de schilderachtige buurtschap De Pol, gemeente Steenwijkerland. Deze aanvulling op de bestaande mogelijkheden van begraven biedt een unieke ervaring van duurzaamheid en verbondenheid met de natuur. Ontdek met ons de meerwaarde en voordelen van een natuurbegraafplaats Steenwijkerland

Natuurbegraven: Een Duurzame Keuze

Bij natuurbegraven op Heidewold staat duurzaamheid centraal. In tegenstelling tot traditionele begraafplaatsen biedt natuurbegraven een milieuvriendelijk alternatief. De graven liggen op een natuurlijke wijze in het landschap, zonder grafstenen. Dit behoudt niet alleen de natuurlijke schoonheid van het gebied, maar zorgt ook voor een minimale ecologische impact.

De Voordelen van Natuurbegraven

Eeuwigdurende Grafrust

Een van de unieke voordelen van natuurbegraven is de eeuwigdurende grafrust. Uw dierbare rust in harmonie met de natuur, zonder verstoring van het graf. Het is een prachtige manier om een blijvende band met de natuur te creëren.

Geen Grafsteen, Wel een Gedenkplek

Natuurbegraafplaats Heidewold kenmerkt zich door de afwezigheid van traditionele grafstenen. In plaats daarvan kunnen nabestaanden kiezen voor natuurlijke gedenkplekken, zoals een boomschijf, een zwerfkei, of een geplaatste beplanting. Dit draagt bij aan het behoud van de natuurlijke uitstraling.

Uitvaartbegeleiding bij Natuurbegraafplaats Steenwijkerland

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg begrijpen we dat een natuurbegrafenis specifieke begeleiding vereist. Onze uitvaartverzorgers volgen de ontwikkelingen rond Natuurbegraafplaats Steenwijkerland op de voet en hebben de expertise om u te begeleiden bij deze bijzondere keuze. Wij staan voor u klaar om u te adviseren over de mogelijkheden, van duurzame uitvaartkisten tot de invulling van een persoonlijke ceremonie.

Persoonlijke Uitvaartbegeleiding in Steenwijk

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg geloven we in persoonlijke uitvaartbegeleiding. Elk afscheid is uniek, en wij streven ernaar om de wensen van u en uw dierbare centraal te stellen. Als uw lokale uitvaartverzorger in Steenwijk, Meppel, Zwolle en omgeving zijn wij bekend met de lokale gebruiken en bieden wij ondersteuning op maat. Of het een traditioneel afscheid betreft of een duurzame natuurbegrafenis, wij helpen u met het maken van keuzes.

Neem Contact Op

Bent u geïnteresseerd in toekomstig natuurbegraven op Heidewold en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg voor persoonlijk advies en begeleiding. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het maken van een weloverwogen keuze voor een duurzaam en eerbiedig afscheid in de natuurlijke schoonheid van natuurbegraafplaats Heidewold.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top