skip to Main Content

Een afscheid op een natuurbegraafplaats

Wilt u een begrafenis plannen op een natuurbegraafplaats? Neem dan contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg. Wij realiseren regelmatig begrafenissen op Hillig Meer. Deze begraafplaats ligt in Drenthe, in het prachtige bosgebied van de Hondsrug. Op een begraafplaats zoals deze kan de overledene midden in de natuur begraven worden. Wij realiseren deze bijzondere begrafenis graag voor u, door uw wensen en die van de overledene centraal te stellen. Het contact met de natuurbegraafplaats verzorgen wij dan voor u.

Natuurbegraafplaats meppen in de Drentse Natuur

Ontdek een bijzonder alternatief

Een graf op een natuurbegraafplaats is eeuwigdurend. Het graf zal dus nooit geruimd worden. Op natuurbegraafplaatsen is de natuur leidend. Het is zeer aan te raden nu al een laatste rustplaats te reserveren op zo’n begraafplaats. Breng daarom eens een bezoekje aan een begraafplaats die midden in de natuur ligt. U kunt dan direct ontdekken welke plek het meest voor u doet. Bij een mooie oude boom bijvoorbeeld, in de buurt van water of bij een mooi uitzicht. Ook kunnen nabestaanden aangeven waar zij graag een bijzondere plek van willen maken om de overledene te gedenken. Dit bespaart een hoop keuzestress en zorgen, als het moment daar is.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Dit zijn de voordelen van een natuurbegraafplaats

Begraven worden in de natuur is de oudste en meest natuurlijke manier om een overledene zijn of haar laatste rustplaats te bieden. Wat het zo bijzonder maakt, is dat de natuur zich ontfermt over het lichaam en het graf. Ook spreekt veel mensen de eeuwigdurendheid van het graf aan. Kortweg gezegd biedt het de volgende voordelen:

 • Alle ruimte voor persoonlijke wensen
 • Eeuwigdurende grafrust voor de overledene
 • Geen taken en zorgen voor de nabestaanden
 • Behoud van natuur voor toekomstige generaties
 • Er wordt slechts eenmalig een laag tarief betaald

Wij voeren graag namens de overledene en de nabestaanden gesprekken over een begrafenis in de natuur. Geef uw wensen daarom alvast aan ons door. Dan kunnen wij deze vertalen in een natuurlijke en persoonlijke begrafenis.

Neem contact met ons op

Overweegt u de begrafenis plaats te laten vinden op een natuurbegraafplaats? Laat ons u dan op een betrokken en persoonlijke wijze begeleiden. Wilt u weten welke natuurbegraafplaatsen er bestaan? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een natuurlijke begrafenis? Neem contact met ons op. U kunt ons sowieso 24 uur per dag bereiken om een overlijden te melden. Bel naar 0521-851879, 06-51603386 of vul ons online contactformulier in. Wij zorgen voor een waardig en persoonlijk afscheid op uw gewenste natuurbegraafplaats.

  Neem vandaag contact op


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  +
  X

  Afscheid magazine 2019

  magazine Download hier

  Björn Schmitz

  Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
  Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

   Neem vandaag contact op


   Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

   Back To Top