skip to Main Content

Opbaren in Steenwijk

Het opbaren in Steenwijk van een overleden dierbare is een belangrijk moment in het afscheid nemen. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om opbaren. Zo kan er gekozen worden voor een thuisopbaring of opbaren in een uitvaartcentrum. Als uitvaartverzorger in Steenwijk kan ik bij elke locatie de opbaring voor u regelen, zoals bij het Afscheidshuis of Bij de Laatste Eer in Steenwijk.

Thuisopbaring

Een thuisopbaring kan voor nabestaanden heel waardevol zijn. Het kan een vertrouwd gevoel geven om de overledene thuis op te baren, in de eigen omgeving. Daarnaast kan er op elk moment afscheid worden genomen en hebben nabestaanden alle tijd om te rouwen. Als uitvaartverzorger zorg ik ervoor dat de opbaring op een respectvolle manier plaatsvindt. Er wordt gebruik gemaakt van een koeling om de overledene goed te conserveren. Ook zorg ik voor een sfeervolle ruimte, waarbij rekening wordt gehouden met persoonlijke wensen en voorkeuren.

Opbaren in Steenwijk in een uitvaartcentrum

Soms kan een thuisopbaring niet mogelijk of wenselijk zijn. In dat geval kan er gekozen worden voor opbaren in een uitvaartcentrum. Bij het Afscheidshuis en Bij de Laatste Eer in Steenwijk zijn er verschillende mogelijkheden voor opbaring. Zo kan er gekozen worden voor een 24-uurs kamer, waarbij nabestaanden op elk gewenst moment langs kunnen komen. Er is ook een gemeenschappelijke ruimte waar de overledene opgebaard kan worden. Ik als uitvaartverzorger zorg ervoor dat de opbaring op een waardige manier verloopt en dat nabestaanden op een respectvolle wijze afscheid kunnen nemen.

Regelen van de uitvaart in Steenwijk

Als uitvaartverzorger kan ik niet alleen de opbaring, maar ook de rest van de uitvaart voor u regelen. Van het samenstellen van de rouwkaarten tot het organiseren van de begrafenis of crematie. Ik sta u graag bij in deze moeilijke tijd en zorg ervoor dat de uitvaart verloopt zoals u dat wenst. Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg staat een persoonlijke benadering centraal. Ik luister naar uw wensen en ideeën en denk met u mee over de invulling van de uitvaart.

Ongeacht waar u verzekerd bent

Het regelen van een uitvaart kan voor nabestaanden een zware taak zijn. Vaak heeft de overledene zelf een uitvaartverzekering afgesloten bij bijvoorbeeld Dela of Monuta. Het is belangrijk om te weten dat u niet verplicht bent om de uitvaart via deze verzekeraar te laten verlopen. U bent vrij om zelf een uitvaartverzorger te kiezen, ook als u elders verzekerd bent. Als uitvaartverzorger in Steenwijk en omgeving zorg ik ervoor dat de uitvaartpolissen voor u opgevraagd worden en verrekend met de eindnota. Lid van een plaatselijke uitvaartvereniging? Informeer dan eerst naar de geldende voorwaarden.

Meer informatie? Neem contact met ons op.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top