skip to Main Content

Afscheid nemen van iemand die u lief is, is het moeilijkste wat een mensenleven kent. Het is voor de rouwverwerking belangrijk dat een persoonlijke uitvaart in Meppel en omstreken goed verzorgd is. Heeft u hulp nodig bij het regelen van een persoonlijke uitvaart, begrafenis of crematie? Neem dan vrijblijvend contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg.

Het is belangrijk om een uitvaart zo persoonlijk mogelijk vorm te geven, omdat dit later helpt bij de rouwverwerking. Daarom is Björn Schmitz er voor u met zijn kennis en inlevingsvermogen. Het inspireren van nabestaanden, waardoor zij zelf de regie over het afscheid van hun dierbare in handen hebben.

Locaties voor een persoonlijke uitvaart in Meppel

Björn Schmitz Uitvaartzorg is goed bekend in Drenthe en werkt met diverse locaties samen om een persoonlijke uitvaart in Meppel vorm te geven. Dit kan vanuit een idyllisch kerkje, een buurthuis of crematorium Reestborgh in Meppel. Samen met u kijken we hoe we recht kunnen doen aan het leven en sterven van uw dierbare.

Kosten van een persoonlijke uitvaart in Meppel

Björn Schmitz Uitvaartzorg staat bekend om haar vriendelijke tarieven. In de samenwerking met UGNA is het mogelijk voor nabestaanden een betaalbare uitvaart te realiseren. Wij hebben alles in eigen huis om een uitvaart van A tot Z te begeleiden. Wilt u weten wat een persoonlijke uitvaart  kost? Neem dan contact met ons op om uw uitvaartwensen te inventariseren. Hierdoor bent u voorbereid en dat geeft rust.

 

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top