skip to Main Content

Zoekt u een uitvaartverzorger die voor u een persoonlijke uitvaart in Steenwijk kan regelen? Neem dan contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg. Een uitvaartonderneming die goed bekend is in de regio. Met zorg en aandacht wordt u begeleid. De uitvaart, begrafenis of crematie wordt vormgegeven volgens uw wensen. Een uitvaart is maatwerk, want iedereen is uniek.

Met elke verzekering welkom

Is er een overlijdensverzekering? Björn Schmitz Uitvaartzorg werkt met bijna alle uitvaartverzekeraars samen. Juist daarom bent u met elke verzekering welkom. Het verzekerd bedrag wordt door de uitvaartverzorger opgevraagd bij de uitvaartverzekeraar. In de meeste gevallen is het veel voordeliger om de uitvaart via Björn Schmitz Uitvaartzorg te laten regelen. De tarieven die gehanteerd worden zijn aanzienlijk lager. Dit bespaard veel geld. Wanneer er een lidmaatschap is bij een plaatselijke uitvaartvereniging, is het verstandig na te vragen naar de regels van de betreffende vereniging.

Uitvaartwensen vastleggen

Bij leven kunt u uw uitvaartwensen bij ons vastleggen. Vraag gratis het persoonlijk wensenboekje aan. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? neem dan vrijblijvend contact op. Uitvaartwensen vastleggen ontzorgt uw nabestaanden. Het geeft duidelijkheid en rust. Samen met u bespreken we dan de mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart in Steenwijk of elders.

Een overlijden melden

Wilt u een overlijden melden? Neem contact met ons op. Wij zijn hiervoor 24/ 7 bereikbaar via de telefoonnummers 0521-851879 of 06-51603386. Op onze website ziet u wat het stappenplan is.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top