skip to Main Content

Persoonlijke Uitvaartverzorging in Diever

Welkom bij Björn Schmitz Uitvaartzorg, uw betrouwbare partner voor eigentijdse en persoonlijke uitvaartverzorging in Diever en omringende plaatsen. Het verlies van een dierbare is een emotionele gebeurtenis. Bij ons staan u en uw familie centraal bij het organiseren van een afscheid dat recht doet aan het leven van uw geliefde. Wij bieden maatwerk, betaalbare tarieven en de vrijheid om te kiezen, ongeacht uw uitvaartverzekering bij Dela, Monuta of een andere verzekeraar.

Eigentijdse Uitvaartzorg in Diever

Wij geloven in de kracht van een uitvaart die aansluit bij de persoonlijkheid en wensen van de overledene. Ieder individu is uniek, en daarom bieden wij maatwerk voor elke uitvaart. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar, van het eerste contact tot ver na de uitvaart. Samen creëren we een herdenkingsdienst die een blijvende herinnering vormt.

Een Uitvaart op Maat

Geen twee uitvaarten zijn hetzelfde, net zoals geen twee mensen dat zijn. Of u nu kiest voor een traditionele begrafenis, een intieme crematieplechtigheid of een ceremonie op een bijzondere locatie, bij Björn Schmitz Uitvaartzorg passen we ons aan uw persoonlijke wensen aan. Onze creativiteit en flexibiliteit stellen ons in staat om aan al uw wensen te voldoen, hoe bijzonder ze ook mogen zijn.

Betaalbare Tarieven

We begrijpen dat de kosten van een uitvaart belangrijk zijn om rekening mee te houden. Daarom bieden wij onze diensten tegen betaalbare tarieven aan, zonder af te doen aan kwaliteit en respect. Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg hebben wij transparante tarieven. Na ons eerste gesprek stelt de uitvaartverzorger een kostenbegroting op, zodat u tijdig weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte financiële verrassingen komt te staan.

Uw Keuzevrijheid, Uw Verzekering

Bij ons heeft u altijd de vrijheid om de uitvaart vorm te geven zoals u dat wilt ook met een uitvaartverzekering bij Dela, Monuta of een andere verzekeraar. Sterker nog, bij Björn Schmitz Uitvaartzorg bent u vaak voordeliger uit zijn. Ons aannametarief, ook bekend als het basistarief, is veel lager. Dit financiële voordeel kan een bij een uitvaart oplopen tot wel €2000. Heeft u een lidmaatschap bij een lokale uitvaartvereniging? Informeer dan bij hen naar de voorwaarden.

Neem Contact Met Ons Op

Als u op zoek bent naar persoonlijke uitvaartverzorging in Diever, waar maatwerk, betaalbarheid en keuzevrijheid centraal staan, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en u te begeleiden in deze emotionele tijd.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een persoonlijk gesprek? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons op te nemen. We zijn 24/7 beschikbaar om u te ondersteunen en samen te werken aan een afscheid dat recht doet aan het geleefde leven van uw dierbare in de prachtige omgeving van Diever.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top