skip to Main Content

Persoonlijke Uitvaartverzorging in Dwingeloo

Welkom bij Björn Schmitz Uitvaartzorg, uw uitvaartverzorger voor een eigentijdse en persoonlijke uitvaartverzorging in Dwingeloo en omgeving. We begrijpen dat het verlies van een dierbare een emotionele periode is. Onze kracht ligt in het ondersteunen van u en uw familie bij het organiseren van een afscheid dat past bij het leven bij uw geliefde. Wij bieden maatwerk, vriendelijke tarieven en de vrijheid om te kiezen, ongeacht of u een uitvaartverzekering heeft bij Dela, Monuta of een andere uitvaartverzekeraar.

Eigentijdse Uitvaartzorg in Dwingeloo

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg geloven wij dat een uitvaart passend mag zijn bij de persoonlijkheid en wensen van de overledene. Iedereen is uniek en daarom bieden wij maatwerk voor elke uitvaart. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te begeleiden, van het eerste contact tot na de uitvaart. Samen creëren we een herdenkingsdienst die een blijvende herinnering wordt.

Een Uitvaart op Maat

Elke uitvaart is uniek. Of u nu kiest voor een traditionele begrafenis, een intieme crematieplechtigheid of een ceremonie op een alternatieve locatie, wij passen ons aan uw persoonlijke wensen. Onze creativiteit en flexibiliteit stellen ons in staat om aan uw wensen te voldoen, hoe bijzonder ze ook mogen zijn.

Vriendelijke Tarieven

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg begrijpen dat de kosten van een uitvaart een belangrijk onderdeel zijn. Wij kunnen onze diensten aanbieden tegen vriendelijke tarieven, zonder in te leveren op kwaliteit en respect. Onze tarieven zijn transparant. Na het eerste regelgesprek stellen een kostenbegroting op. Zo weet u tijdig waar u aan toe bent en komt u niet voor onverwachte kosten te staan.

Uw Keuzevrijheid, Uw Verzekering

Bij ons heeft u altijd de vrijheid om uw uitvaart vorm te geven zoals u dat wilt, ongeacht uw uitvaartverzekering bij Dela , Monuta of een andere verzekeraar. Vaak is het zelfs zo dat u bij Björn Schmitz Uitvaartzorg veel goedkoper uit bent. Het aannametarief of ook wel basistarief genoemd, is stukken lager. Het financiële voordeel kan per uitvaart wel oplopen tot € 2000. Is er een lidmaatschap bij een plaatselijke uitvaartvereniging? Vraag dan na bij de vereniging wat de voorwaarden zijn.

Neem contact op

Als u op zoek bent naar een persoonlijke uitvaartverzorging in Dwingeloo die persoonlijke diensten, maatwerk, vriendelijke tarieven en keuzevrijheid biedt? Dan bent u bij Björn Schmitz Uitvaartzorg aan het juiste adres. Wij staan ​voor u klaar om uw vragen te beantwoorden, u te adviseren en u te begeleiden.

Wilt u meer informatie over onze diensten of een persoonlijk gesprek plannen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via telefoonnummer 0521-851879 of 06-51603386 of stuur een e-mail naar info@uitvaartverzorging-schmitz.nl  Wij zijn 24/7 beschikbaar voor het melden van een overlijden.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top