skip to Main Content

Welkom bij Björn Schmitz Uitvaartzorg: Persoonlijke Uitvaartverzorging in Steenwijk en Omstreken

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg begrijpen we dat het verlies van een dierbare een moeilijke tijd is. In Steenwijk en omstreken bieden wij professionele en persoonlijke uitvaartverzorging om u te ondersteunen in deze emotionele periode. Met respect voor tradities en een eigentijdse benadering staan wij u bij in het regelen van een waardig afscheid.

Uitvaartzorg op maat

Onze uitvaartzorg is gericht op het leveren van een dienstverlening die aansluit bij uw wensen en behoeften. Of u nu op zoek bent naar een traditionele begrafenis of een eigentijdse crematie, wij zorgen voor een persoonlijke benadering die recht doet aan het leven van uw dierbare. Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg geloven we in het creëren van een uniek afscheid dat de persoonlijkheid en het leven van de overledene weerspiegelt.

Overlijden melden en 24/7 bereikbaarheid

Wij begrijpen dat een overlijden op elk moment kan plaatsvinden. Daarom staan wij 24/7 voor u klaar om u te ondersteunen bij het regelen van een uitvaart. U kunt een overlijden direct melden via telefoonnummer: 06-51603386. Wij zullen u stap voor stap begeleiden en alle nodige regelingen treffen.

Uitvaartverzekeringen en financiële afwikkeling

Of u nu verzekerd bent bij DELA, Monuta, of een andere verzekeringsmaatschappij, bij Björn Schmitz Uitvaartzorg kunt u rekenen op professionele ondersteuning. Wij helpen u bij het regelen van de uitvaart, ongeacht uw verzekering. Wij nemen u de zorg voor de financiële afwikkeling uit handen, zodat u zich kunt richten op het emotionele afscheid.

Persoonlijke begeleiding bij het regelen van de uitvaart

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Wij begeleiden u stap voor stap en nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren. Of het nu gaat om de keuze van de locatie, bloemstukken, rouwkaarten, of het opstellen van de rouwadvertentie, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Contact

Björn Schmitz Uitvaartzorg is uw betrouwbare partner in uitvaartverzorging in Steenwijk en omstreken. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij zijn 24/7 bereikbaar via 06-51603386. In deze moeilijke tijd staan wij voor u klaar om u te ondersteunen en te begeleiden bij het regelen van een passend afscheid.

Laat Björn Schmitz Uitvaartzorg u helpen om een afscheid te creëren dat recht doet aan het leven van uw dierbare.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top