skip to Main Content

Afscheid nemen van een dierbare is een verdrietige gebeurtenis. Heeft u hulp nodig bij het regelen van een uitvaart in Steenwijk of omgeving? Neem dan contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg. Een persoonlijke uitvaart, begrafenis of crematie is hier in goede handen.

Persoonlijke uitvaart in Steenwijk

Björn Schmitz Uitvaartzorg is een vertrouwd gezicht in Steenwijk en de wijde regio. Samen met u wordt een persoonlijke uitvaart in Steenwijk mogelijk.

Samen kijken we naar de mogelijkheden. De locatie, de kosten, alle wensen worden besproken. Het leven en sterven staat centraal. Nog een laatste keer samen zijn. Hoe wilt u dat dat er uit gaat zien?

Kosten van een begrafenis of crematie

Een uitvaart kost geld. Wat de kosten van een begrafenis of crematie zijn, hangt af van de wensen. Uitvaartzorg is maatwerk. Björn Schmitz Uitvaartzorg staat bekend om haar vriendelijke tarieven. Graag denken wij met u mee over de kosten van een persoonlijke uitvaart. Als uw uitvaartwensen duidelijk zijn, wordt er een transparantie kostenbegroting opgesteld. Zo is vóór de uitvaart duidelijk wat de kosten zijn. Met elk budget is het mogelijk om een uitvaart vorm te geven. Omdat het budget wel van invloed is op de mogelijkheden, denkt Björn Schmitz met u mee vanuit zijn kennis en ervaring.

Informatie over een persoonlijke uitvaart

Wilt u meer informatie over een persoonlijke uitvaart, begrafenis of crematie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

In een persoonlijk gesprek hebben we het over de wensen en de mogelijkheden. Deze worden vastgelegd in een persoonlijk dossier. dat geeft rust en daarmee duidelijkheid voor de toekomstige nabestaanden.

 

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top