skip to Main Content

Hulp bij het regelen van een uitvaart in Steenwijkerland

Zoekt u een betrokken uitvaartondernemer om een uitvaart in Steenwijkerland te organiseren? Neem dan vrijblijvend contact op met Björn Schmitz Uitvaartzorg. Op een persoonlijk en betrokken wijze wil ik u bijstaan in het regelen van een begrafenis of crematie.

Een uitvaart regelen is veelal een emotionele gebeurtenis. Er moet veel geregeld worden in korte tijd. De hulp van een uitvaartverzorger met ervaring en inlevingsvermogen kan dan heel waardevol zijn. Ik wil er voor u zijn in deze dagen van afscheid nemen.

Locaties om een uitvaart te organiseren

Binnen de Gemeente Steenwijkerland zijn diverse locaties om een uitvaart te organiseren. Een theater, dorpshuis, statige kerk of een sfeervol restaurant. Björn Schmitz Uitvaartzorg kan u adviseren bij het zoeken naar een locatie om een uitvaart in Steenwijkerland te organiseren.

Altijd verzekerd van professionele en betrokken hulp

Omdat ik het belangrijk vind dat nabestaanden de volle 100% aandacht van een uitvaartverzorger moeten krijgen, ben ik een intensieve samenwerking met UGNA aangegaan. Op momenten dat er meerdere aanvragen tegelijk bij mij binnen komen of wanneer ik een keertje vrij ben, bent u met een team van uiterst professionele medewerkers, altijd verzekerd van professionele en betrokken hulp. Samen met u bespreken we de mogelijkheden van het afscheid en geven we vorm aan de begrafenis of crematie.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie en ondersteuning bij de verzorging van een uitvaart? Neem dan vrijblijvend contact op. Voor het melden van een overlijden zijn wij dag- en nacht bereikbaar via 0521-851879 of 06-51603386

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top