skip to Main Content

Natuurlijk is het een verdrietige en moeilijke tijd wanneer u een dierbare verliest. Er moet veel geregeld worden en er komen veel keuzes op uw pad. Wanneer u op zoek bent naar een uitvaartverzorger in Steenwijk en omgeving die u kan helpen bij het regelen van een mooie uitvaart, dan bent u bij Björn Schmitz Uitvaartzorg aan het juiste adres.

Het regelen van een uitvaart kan veel tijd en energie kosten, vooral wanneer u er geen ervaring mee heeft. Wij begrijpen dat het belangrijk is om een uitvaart te regelen die past bij de overledene en zijn of haar naasten. Daarom bieden wij persoonlijke ondersteuning en advies op maat bij het regelen van een uitvaart.

Uitvaart regelen in Steenwijk en omgeving

Of u nu een uitvaart wilt regelen in Steenwijk, Meppel of Zwolle, wij zijn u graag van dienst. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en wensen voor de uitvaart. Hierbij kunt u denken aan de keuze voor begraven of cremeren, de locatie van de uitvaartceremonie en de invulling van de plechtigheid. Ook kunnen wij u adviseren over de keuze van de kist, bloemen en muziek.

Persoonlijke benadering

Wij vinden het belangrijk om u een persoonlijke benadering te bieden. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en denken met u mee om de uitvaart tot in de puntjes te regelen. Ook kunnen wij u adviseren over de praktische zaken, zoals het vervoer en de opbaring van de overledene. Wij staan voor u klaar om u te helpen in deze moeilijke tijd.

Thuis opbaren of in een uitvaartcentrum?

Een belangrijke keuze die u moet maken bij het regelen van een uitvaart is de keuze tussen thuis opbaren of opbaren in een uitvaartcentrum. Thuis opbaren kan een fijne en persoonlijke manier zijn om afscheid te nemen van uw dierbare, maar het kan ook emotioneel zwaar zijn. Opbaren in een uitvaartcentrum biedt meer mogelijkheden voor bezoek en kan een professionele en rustige omgeving bieden.

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg kunnen wij u ondersteunen bij beide opties. Wij hebben ervaring met het opbaren van overledenen en kunnen u adviseren over de voor- en nadelen van beide opties.

Ongeacht uw verzekering

Het is belangrijk om te weten dat u vrij bent om een uitvaartverzorger te kiezen, ongeacht of en waar u verzekerd bent. Ook wanneer u bijvoorbeeld verzekerd bent bij DELA of Monuta, kunt u kiezen voor Björn Schmitz Uitvaartzorg. Wij onderscheiden ons door onze persoonlijke benadering en lagere tarieven. Lid van een plaatselijke uitvaartvereniging? Vraag dan eerst de betreffende vereniging naar de voorwaarden. Een lidmaatschap is anders dan een verzekering.

Neem contact op

Wilt u meer weten over het regelen van een uitvaart in Steenwijk en omgeving of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top