skip to Main Content

Uitvaartcentrum in Zwolle

Als een dierbare overlijd in Zwolle of omgeving, kan gebruikt worden gemaakt van een uitvaartcentrum in Zwolle. Björn Schmitz Uitvaartzorg is een betrokken uitvaartverzorger die u kan adviseren over de verschillende keuzes bij het regelen van een uitvaart. Uitvaartcentrum Kranenburg is bekend bij Zwollenaren en heeft mooie opbaarkamers. Vanuit dit uitvaartcentrum kan ook een afscheidsbijeenkomst worden gehouden voorafgaand aan crematie of begrafenis. Ook de catering kan geheel naar wens vorm gegeven worden. Van koffie en cake tot een tapas buffet.

Waarom opbaren bij een uitvaartcentrum?

Als thuis geen mogelijkheid is om een overledene op te baren, kijkt Björn Schmitz samen met u naar de alternatieven voor opbaren. Een mogelijkheid is opbaren bij uitvaartcentrum in Zwolle. Tot aan de dag van de uitvaart, begrafenis of crematie, kan uw overleden dierbare hier verblijven. Wanneer nabestaanden dagelijks op bezoek willen komen, kan gekozen worden voor een 24- uurs opbaarkamer. Hier kan elk moment van de dag afscheid worden genomen.

Hulp nodig bij het kiezen van een uitvaartcentrum in Zwolle?

Wilt u hulp bij het kiezen van een uitvaartcentrum in Zwolle en wilt u een persoonlijke uitvaartverzorger die u begeleidt bij het vormgeven van een persoonlijke uitvaart? Bel Björn Schmitz Uitvaartzorg. Als ervaren uitvaartverzorger hanteert hij vriendelijke tarieven voor zijn dienstverlening en is onafhankelijk. Björn Schmitz is dag- en nacht bereikbaar voor het melden van een overlijden via telefoonnummer 06-51603386 of 0521-851879

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top