skip to Main Content

Laat ons uitvaartcentrum de uitvaart verzorgen

Uitvaartcentrum Björn Schmitz Uitvaartzorg biedt persoonlijke begeleiding in de uitvaartverzorging. Elke uitvaart beschouwen wij als een uniek samenzijn. Elk mens is immers uniek. Om dit te onderstrepen bieden wij maatwerk aan. Bij ons staan de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal. Dit zorgt ervoor dat elke uitvaart uiterst verzorgd, persoonlijk en deskundig geregeld is. Onze aanpak hierbij is betrokken en begeleidend. Neem contact op met ons uitvaartcentrum om de uitvaart te plannen.

Uitvaartcentrum met persoonlijke aandacht

Bespreek uw wensen met ons

Ons uitgangspunt is een begrafenis of crematie samenstellen die perfect aansluit bij de wensen en de stijl van de overledene. Heeft hij of zij geen wensen achtergelaten voor de uitvaart? Dan is het aan de nabestaanden om de keuzes te maken. Uiteraard kunnen wij u voorzien van advies en inspiratie over de vormgeving van de uitvaart. Ook zal onze uitvaartverzorger u enkele nuttige tips geven over waar overal rekening mee gehouden moet worden. Zo wordt er niets vergeten. Wij begeleiden en ondersteunen u desgewenst bij alle taken in de uitvaartverzorging. Op die manier kunt u zorgeloos de juiste keuzes maken.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Stel met ons uitvaartcentrum een stappenplan op

Een uitvaart gaat gepaard met het maken van belangrijke en eenmalige keuzes. Ons uitvaartcentrum zorgt ervoor dat u voldoende ruimte, rust en vertrouwen ontvangt, zodat u deze keuzes weloverwogen en bewust kunt maken. Ook stellen we samen met u een helder stappenplan op voor de uitvaart. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over het verloop ervan. Om tot een compleet plan te komen, stellen wij u diverse vragen. Waar mag de overledene bijvoorbeeld opgebaard worden? Wanneer zal het afscheid plaatsvinden? En wordt het een begrafenis of een crematie? Het is geheel aan u of u ons wilt inschakelen voor elk facet van de uitvaart. Heeft u uw wensen bijvoorbeeld al compleet? Geef deze dan eenvoudig door aan onze uitvaartverzorger.

Neem contact met ons op

Ga een gesprek aan met ons uitvaartcentrum, zodat wij u optimaal kunnen begeleiden in het de ontwikkeling van de uitvaart. Ook als u vragen heeft over het opbaren, de begrafenis, de crematie, de bloemen, het vervoer of het condoleanceregister, bieden wij persoonlijke begeleiding. Uw wensen, en die van de overledene, staan bij ons centraal. Ons uitgangspunt is een waardige en verzorgde uitvaart. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken voor het melden van een overlijden. U bereikt ons uitvaartcentrum door ons contactformulier in te vullen, of bel naar 0521-851879 of 06-51603386.

Björn Schmitz uitvaartcentrum

uitvaartverzorging crematie

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top