skip to Main Content

Uitvaartkisten

Traditioneel, eigentijds en duurzame uitvaartkisten.

Een uitvaartkist is een belangrijk onderdeel van een afscheid en kan een weerspiegeling zijn van de persoonlijkheid en levensstijl van de overledene. Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg begrijpen we dat de keuze van juiste uitvaartkisten een emotionele beslissing is. Daarom bieden we een breed scala aan traditionele, eigentijdse en duurzame uitvaartkisten aan.

Traditionele uitvaartkisten

Een traditionele uitvaartkist is gemaakt van hout en heeft een tijdloze uitstraling. Deze kisten worden vaak gekozen omdat ze passen bij de klassieke sfeer van een uitvaart. Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg hebben we verschillende soorten houten kisten, zoals eiken, mahonie en populier. Al onze traditionele kisten zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn met zorg gemaakt.

Eigentijds

Een eigentijdse uitvaartkist is een moderne variant van de traditionele uitvaartkist. Deze kisten hebben vaak een strakke vormgeving en zijn gemaakt van bijzondere materialen zoals bamboe, wilgenteen, karton of ander duurzaam materiaal. Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg hebben we verschillende eigentijdse kisten in ons assortiment. Deze kisten zijn niet alleen duurzaam, maar hebben ook een unieke uitstraling.

Duurzame uitvaartkisten

Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid, ook als het gaat om een uitvaart. Daarom bieden wij duurzame uitvaartkisten aan die zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Zo hebben wij bijvoorbeeld kisten van FSC-gecertificeerd hout, gerecycled karton of bamboe. Deze kisten zijn niet alleen milieuvriendelijk, maar hebben ook een mooie en natuurlijke uitstraling.

Uitvaartmanden en wade

Naast uitvaartkisten bieden wij ook uitvaartmanden en wade aan. Een uitvaartmand is gemaakt van gevlochten materiaal, zoals wilgenteen. Een wade is een doek waarin de overledene kan worden gewikkeld. Zowel uitvaartmanden als wade zijn een duurzaam alternatief voor een uitvaartkist en passen goed bij een natuurlijke uitvaart.

Eigen beheer in samenwerking met UGNA

Wij werken samen met UGNA, een organisatie die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Samen produceren wij uitvaartkisten en manden van duurzame materialen. Dit doen we in eigen beheer, waardoor we de kwaliteit van onze producten kunnen waarborgen. Bovendien dragen we op deze manier bij aan een duurzamere wereld.

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg begrijpen we dat de keuze voor een uitvaartkist een belangrijk onderdeel is van het afscheid. Daarom bieden we een ruime keuze aan. Meer informatie? neem dan contact met ons op.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top