skip to Main Content

Zoekt u een uitvaartonderneming in Steenwijk?

Mijn naam is Björn Schmitz. Onder de naam Björn Schmitz Uitvaartzorg werk uitvaartonderneming in Steenwijk in de wijde regio. Als onafhankelijk uitvaartverzorger begeleidt ik nabestaanden in het proces van afscheid nemen en verdriet bij het vormgeven van een uitvaart, begrafenis of crematie. In korte tijd moeten er veel keuzes gemaakt worden, maar als uitvaartverzorger weet ik dat dit stapsgewijs moet. Elke keuze moet weloverwogen genomen kunnen worden, want afscheid nemen kan je immers niet over doen.

Wilt u hulp van een uitvaartverzorger?

Wanneer er een dierbare overlijdt, dan staat de wereld spreekwoordelijk even stil. Juist dan is het fijn dat u een beroep kunt doen op een uitvaartonderneming in Steenwijk die met u een persoonlijke uitvaart vorm kan geven. Begrafenis of crematie, traditioneel of eigentijds? In elke situatie sta ik u bij en denk ik met u mee. De laatste verzorging van de overledene, het opbaren, deze keuze voor de uitvaartkist, locatie van het afscheid, de catering, aangifte van overlijden bij de Gemeente Steenwijkerland ect. Ik ben er voor u.

Vriendelijke tarieven

Een uitvaart, begrafenis of crematie kost geld. Hoeveel het kost hangt af van de keuzes die gemaakt worden. Ik hanteer vriendelijke tarieven voor mijn begeleiding van de uitvaart. Veelal is mijn basistarief tot wel 30-40% lager dan van andere uitvaartondernemingen .Geheel onafhankelijk kan ik als uitvaartonderneming in Steenwijk u adviseren.

Direct contact met uitvaartonderneming in Steenwijk Björn Schmitz Uitvaartzorg?

Voor het melden van een overlijden ben ik 24/7 bereikbaar via telefoonnummer 06-51603386 of 0521-851879

 

 

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top