skip to Main Content

Uitvaart regelen met een uitvaartverzekering?

Natuurlijk is het belangrijk om te denken aan de toekomst en daarbij hoort soms ook het afsluiten van een uitvaartverzekering. Soms gebeurt dit bij grote verzekeraars zoals DELA of Monuta. Maar wat als het moment daar is en er een uitvaart verzorgd moet worden? Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg in Steenwijk staan wij voor u klaar, ongeacht of- en waar u verzekerd bent.

Vrijheid in keuze uitvaartverzorger

Bij het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. Naast het verwerken van het verlies, moet er ook veel geregeld worden voor de uitvaart. Het is belangrijk om te weten dat u vrij bent in de keuze voor een uitvaartverzorger. Ook als u bijvoorbeeld verzekerd bent bij DELA of Monuta. Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg in Steenwijk staan wij voor u klaar, ongeacht waar u verzekerd bent. lid bij een plaatselijke uitvaartvereniging? Vraag dan bij de vereniging naar de geldende voorwaarden. Een lidmaatschap is iets anders dan verzekerd zijn tegen uitvaartkosten.

Persoonlijke benadering

Wij onderscheiden ons in Steenwijk door onze persoonlijke benadering. Bij ons staat de overledene en de nabestaanden centraal. Samen kijken we naar de mogelijkheden en wensen voor een passend afscheid. Wij vinden het belangrijk dat u zich gehoord en begrepen voelt. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd voor u en uw familie.

Lagere tarieven dan bij uw uitvaartverzekering

Naast onze persoonlijke benadering onderscheiden wij ons ook door onze lagere tarieven. Wij vinden het belangrijk dat een uitvaart voor iedereen betaalbaar blijft. Daarom bieden wij onze diensten aan tegen een lager tarief dan veel andere uitvaartondernemingen. Dit betekent niet dat u inlevert op kwaliteit, integendeel. Wij bieden hoogwaardige dienstverlening en zorgen voor een waardig afscheid.

Flexibiliteit

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg in Steenwijk bieden wij veel flexibiliteit. Wij begrijpen dat elke situatie anders is en dat er soms bijzondere wensen zijn. Wij denken graag met u mee en vinden het belangrijk dat u de ruimte krijgt om afscheid te nemen op de manier die bij u past. Of het nu gaat om de opbaring, de locatie of de invulling van de ceremonie, bij ons is vrijwel alles mogelijk.

Björn Schmitz Uitvaartzorg Steenwijk

Kortom, bij Björn Schmitz Uitvaartzorg in Steenwijk staan wij voor u klaar. Ongeacht waar u verzekerd bent. Wij bieden een persoonlijke benadering, lagere tarieven en veel flexibiliteit. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top