skip to Main Content

Heeft u een uitvaartverzekering en bent u op zoek naar een uitvaartverzorger? Björn Schmitz Uitvaartzorg is een ervaren uitvaartonderneming die op een uiterst persoonlijk en betrokken wijze zich inzet om een afscheid samen met de nabestaanden vorm te geven. Vanuit de regio Steenwijk werk ik in Steenwijk, Meppel, Zwolle en alle plaatsen er om heen.

Ben ik vrij in de keuze van een uitvaartverzorger?

U bent altijd vrij in de keuze van een uitvaartverzorger. Indien u een uitvaartverzekering heeft staat er veelal een meldnummer op de polis van de uitvaartverzekering. Uiteraard kunt u hiervan gebruik maken, maar realiseer u dat u daardoor soms ook duurder uit bent bij het regelen van een begrafenis of crematie. Er zit namelijk heel veel verschil in de tarieven door de dienstverleing door uitvaartverzorgers. Indien er een uitvaarverzekering is die een bedrag uit keert na overlijden, kunt u zelf uw eigen uitvaartondernemer zoeken. Soms is de uitvaartverzekering een Natura Pakket. Dit is een pakket aan diensten die vastgesteld is, zoals bijvoorbeeld een standaard kist, standaard rouwkaarten, een crematieplechtigheid in een door de verzekeraar aangewezen crematorium ect. Kiest u met een Natura uitvaartverzekering voor een eigen uitvaartverzorger, dan wordt er meestal een bedrag uitgekeerd ter hoogte van de inkoopwaard evan het natura pakket. Als er een lidmaatschap is bij een plaatselijke uitvaartvereniging, is het goed eerst navraag te doen naar de geldende voorwaarden.

Niet verzekerd?

Indien de overledene niet verzekerd is kunt u ook gebruik maken van de diensten van Björn Schmitz Uitvaartzorg. Samen bespreken we aan de hand van het budget de uitvaartwensen. Lang niet iedereen heeft namelijk een uitvaartverzekering.

Wilt u meer informatie of een overlijden melden? Neem dan contact op via telefoonnummer 06-51603386 of 0521-851879

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top