skip to Main Content

Uitvaartverzorger Meppel: Björn Schmitz Uitvaartzorg

Als er een dierbare overlijdt, komt er veel op je af. In korte tijd moet er van alles geregeld worden voor de uitvaart. Het kan dan prettig zijn om een professionele uitvaartverzorger in te schakelen. Björn Schmitz Uitvaartzorg is dé uitvaartverzorger in Meppel en omgeving die je hierbij kan helpen.

Persoonlijke aandacht

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg staat persoonlijke aandacht voorop. Geen standaardpakketten, maar een uitvaart op maat die past bij de overledene en de nabestaanden. In een persoonlijk gesprek bespreken we de wensen en mogelijkheden. Hierbij is veel ruimte voor eigen inbreng en creatieve ideeën. Zo kunnen we samen een uitvaart regelen die helemaal bij jullie past.

Ervaren uitvaartverzorger Meppel

Björn Schmitz heeft jarenlange ervaring als uitvaartverzorger. Hij heeft al vele families bijgestaan in deze moeilijke periode. Zijn ervaring en kennis zorgen ervoor dat hij je op professionele wijze kan begeleiden. Ook kan hij je adviseren en informeren over alle mogelijkheden die er zijn bij het regelen van een uitvaart. Bij meerdere aanvragen zal hij zijn collega’s van UGNA inzetten. Zij werken vanuit dezelfde visie.

Uitvaartverzorging in Meppel en omgeving

Björn Schmitz Uitvaartzorg is gevestigd in Meppel en verzorgt uitvaarten in Meppel en omgeving. Ook wanneer je elders woont, kunnen we je bijstaan bij het regelen van een uitvaart. We hebben contact met verschillende crematoria en begraafplaatsen en kunnen je helpen bij het vinden van een geschikte locatie.

Duidelijke tarieven

Het regelen van een uitvaart kan een flinke kostenpost zijn. Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg vinden we het belangrijk dat je vooraf duidelijkheid hebt over de kosten. Daarom werken we met heldere en transparante tarieven. Zo weet je waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen te staan.

24/7 bereikbaar

Bij overlijden kan het nodig zijn om snel te handelen. Daarom zijn we 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Je kunt ons altijd bellen voor hulp en advies, ook als dit buiten kantooruren is.

Björn Schmitz Uitvaartzorg: persoonlijk, betrokken en professioneel

Kies je voor Björn Schmitz Uitvaartzorg, dan kies je voor een persoonlijke, betrokken en professionele uitvaartverzorger. We nemen de tijd voor je en zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is. Zo kun jij je richten op het afscheid nemen van je dierbare en de verwerking van het verlies.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem gerust contact met ons op.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top