skip to Main Content

Uitvaartverzorging Steenwijk: persoonlijke en betaalbare uitvaarten

Welkom bij Björn Schmitz Uitvaartzorg, uw lokale uitvaartverzorger in Steenwijk en omstreken. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop en zorgen we voor een eigentijdse en betaalbare uitvaart die past bij uw wensen en budget. Uitvaartverzorging Steenwijk is er voor iedereen, ongeacht of-en waar u verzekerd bent.

Persoonlijke uitvaartzorg in Steenwijk en omgeving

Als gediplomeerd uitvaartverzorger sta ik samen met mijn collega’s van UGNA altijd voor u klaar om u te helpen bij het organiseren van een persoonlijk afscheid van uw dierbare. Met respect voor traditie en oog voor eigentijdse mogelijkheden, zorgen we samen voor een uitvaart die past bij de overledene en de nabestaanden. Van de keuze van de uitvaart locatie tot aan de bloemen, muziek en rouwkaarten, we regelen alles tot in de puntjes.

Betaalbare uitvaarten

Een uitvaart hoeft niet duur te zijn om mooi en persoonlijk te zijn. Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg streven we naar een betaalbare uitvaart, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. We bieden verschillende mogelijkheden aan die aansluiten bij uw wensen en budget. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Lokaal geworteld

Als lokale uitvaartverzorger zijn we bekend met de afscheidslocaties in Steenwijk en omgeving. We werken samen met lokale ondernemers en leveranciers om een zo persoonlijk mogelijke uitvaart te verzorgen.

Traditioneel en eigentijds

Bij Björn Schmitz Uitvaartzorg combineren we traditionele elementen met eigentijdse mogelijkheden, zodat de uitvaart aansluit bij uw wensen en de persoonlijkheid van uw dierbare. Van een klassieke kist tot aan een moderne rouwkaart, we kijken naar de mogelijkheden die passen bij uw situatie.

Maak kennis met Björn Schmitz Uitvaartzorg

Bent u op zoek naar persoonlijke en betaalbare uitvaartzorg in Steenwijk en omgeving? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We helpen u graag verder.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top