skip to Main Content

Laat ons u bijstaan tijdens het regelen van de uitvaart

Bent u op zoek naar een uitvaartverzorger, omdat u recent een dierbare heeft verloren? Kom in contact met Björn Schmitz Uitvaartzorg. Wij zorgen ervoor dat de uitvaart goed, verzorgd en deskundig geregeld is. Hierbij zetten we de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal. Wij staan bekend als een uiterst betrokken onderneming in de uitvaartverzorging. Laat ons u daarom van het eerste tot het laatste moment rondom de uitvaart ondersteunen.

Bespreek uw wensen met onze uitvaartverzorger

Elke mens, en daarmee ook elke begrafenis of crematie, is uniek. Daarom bespreken wij graag uitvoerig met u uw wensen en die van de overledene. Desgewenst leveren wij u advies en inspiratie tijdens het vormgeven van de uitvaart. Omdat deze situatie wellicht nieuw en onbekend voor u is, geeft onze uitvaartverzorger u bij ons eerste contact enkele nuttige tips over het regelen van een uitvaart. Er zal immers van alles geregeld moeten worden. Waar mogelijk nemen wij uw taken in de uitvaartverzorging van u over. Of wij begeleiden u hierin, zodat u gerust en vertrouwd de juiste keuzes kunt maken.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Stel met ons een stappenplan op voor de uitvaart

In deze heftige en emotionele periode zult u een hoop keuzes moeten maken. Onze uitvaartverzorging is er op gericht dat u voldoende rust, ruimte en vertrouwen ontvangt, om deze keuzes bewust en weloverwogen te maken. Om u nog meer overzicht te bieden, stellen we met u een stappenplan voor de uitvaart op. Hierin zal alles aan bod komen. Waar bevindt de overledene zich momenteel, waar zal hij of zij opgebaard worden en waar zal de uitvaart plaatsvinden? In hoeverre we met elkaar afstemmen hoe de uitvaart moet verlopen, hangt af van uw wensen. Wij kunnen elk detail met u bespreken en voor u uitwerken, maar u kunt al uw definitie wensen ook direct aan onze uitvaartverzorger overhandigen.

Schakel ons in voor de uitvaartverzorging

Ga een gesprek met ons aan om uw wensen voor de uitvaart bij ons neer te leggen. Wij bieden persoonlijke begeleiding en houden uw wensen centraal. Onze uitvaartverzorger helpt u desgewenst bij het maken van uw keuzes aangaande het opbaren, de begrafenis, de crematie, het vervoer, de bloemen en het condoleanceregister. U bereikt onze uitvaartverzorging door te bellen naar 0521-851879 of naar 06-51603386. Of vul ons online contactformulier in. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het melden van een overlijden. Wij vertalen uw wensen graag in een waardige en verzorgde uitvaart.

stappenplan wat te doen bij een overlijden
uitvaartverzorging
+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top