skip to Main Content

Kies voor persoonlijke uitvaartzorg in Assen

Helaas zijn het leven en de dood onlosmakelijk met elkaar verbonden en vroeg of laat zal voor iedereen de dag aanbreken. Echter kan dit geheel onverwacht gebeuren en is dit een van de meest heftige gebeurtenissen in het leven. Daarom is het voor de nabestaanden vaak een fijne geruststelling wanneer de uitvaartzorg deskundig geregeld is. Kies daarom in Assen voor de uitvaartverzorging van Björn Schmitz Uitvaartzorg en laat ons uw zorg dragen. We staan dag en nacht voor u klaar en daarom kunt u ook 24 uur per dag een overlijden in Assen bij ons melden.

Uitvaartzorg op maat

Laat u helpen bij het regelen van een begrafenis

Björn Schmitz Uitvaartzorg helpt persoonlijk als betrokken uitvaartverzorger van het eerste tot het laatste moment bij zowel crematies als de begrafenissen van dierbaren. De keuze maken tussen een crematie of een begrafenis in Assen kan zwaar vallen: op het moment dat u iemand verliest is het moeilijk om helder te blijven denken en de juiste beslissingen te nemen. Daarom zijn wij er voor u, zodat u op ons terug kunt vallen. Wij bieden u een helpende hand, zodat u zeker weet dat de uitvaart goed geregeld zal worden.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Begraaf uw dierbare op een bijzondere plek

Björn Schmitz uitvaartzorg helpt u bij het plannen en regelen van een begrafenis. Een gemeentelijke begraafplaats is niet meer de enige optie om uw dierbare in te laten begraven.  Wellicht kiest u voor een natuurbegraafplaats. Een van de bekendste natuurbegraafplaatsen is Hillig Meer in Drenthe. Deze natuurbegraafplaats ligt op een mooie locatie zodat uw dierbare eeuwige rust kan vinden in de prachtige natuur. Begraaf uw dierbare bijvoorbeeld na de uitvaart bij een mooie boom, een open plek waar veel zonlicht is of misschien wel bij een lievelingsbloem of -plant. U bent hier helemaal vrij in.

Na een overlijden moet er vaak erg veel geregeld en gepland worden voor de begrafenis. Als uitvaartverzorger help ik u graag bij het maken van een duidelijk stappenplan voor een uitvaart en een begrafenis die passen bij het leven van uw dierbare. U kunt mij 24 uur per dag bellen of mailen om een overlijden te melden en om een eerste afspraak te maken voor persoonlijke begeleiding.

afscheid mogelijkheden uitvaart op maat in Assen

Lees meer over uitvaartzorg in ‘Afscheid’

Wenst u meer informatie over de diverse mogelijkheden om een persoonlijke uitvaart te realiseren in Assen? Lees dan het nieuwe Afscheid magazine. In dit magazine kunt u uitgebreid lezen over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een crematie voor uzelf of uw geliefde(n) met uitvaartfotografie, bijzondere afscheidslocaties, locaties voor as verstrooien en bloemen op maat.

De wensen van de overledene en nabestaanden staan namelijk altijd centraal. Zo heeft u de keuze om de as van de overledene thuis te plaatsen in een urn of in de vorm van een sieraad. Zo kunt u het gevoel krijgen dat er iets van u dierbare bij u blijft. Om deze wensen te realiseren kan ik als uitvaartverzorger u ondersteunen in de planning van de crematie en bied ik begeleiding op de dag van de crematie zelf. U kunt hierbij rekenen op zeer secure en zorgvuldige planning waardoor geen enkel aspect van uw wensen wordt vergeten.

Neem contact op voor persoonlijke uitvaartzorg in Assen

Kies voor Björn Schmitz Uitvaartzorg wanneer u persoonlijke begeleiding wenst tijdens het emotionele en zware proces van het regelen van een uitvaart. Wij bieden talloze mogelijkheden: kijk op onze site voor enkele mogelijkheden. Echter vinden wij dat ieder mens uniek is en zo ook ieder afscheid, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Wij bespreken graag op een persoonlijke manier wat we voor u kunnen betekenen, bel ons daarom voor meer informatie op 0521851879 of op 0651603386. Ook kunt u voor vragen van algemene aard het contactformulier op de website invullen. We helpen u graag in Assen met dit moeilijke proces.

Björn Schmitz Uitvaartzorg in regio Assen

  Neem vandaag contact op


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  +
  X

  Afscheid magazine 2019

  magazine Download hier

  Björn Schmitz

  Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
  Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

   Neem vandaag contact op


   Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

   Back To Top