skip to Main Content

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

Kies voor persoonlijke begeleiding in Assen en laat uw wensen spreken

Helaas zijn het leven en de dood onlosmakelijk met elkaar verbonden en vroeg of laat zal voor iedereen de dag aanbreken. Echter kan dit geheel onverwacht gebeuren en is dit een van de meest heftige gebeurtenissen in het leven. Daarom is het voor de nabestaanden vaak een fijne geruststelling wanneer de zorg voor de uitvaart deskundig geregeld is. Kies daarom in Assen voor de uitvaartverzorging van Björn Schmitz Uitvaartzorg en laat ons uw zorg dragen. We staan dag en nacht voor u klaar en daarom kunt u ook 24 uur per dag een overlijden in Assen bij ons melden.

Laat u helpen bij de moeilijke keuze tussen een crematie of een begrafenis in Assen

Björn Schmitz Uitvaartzorg helpt als betrokken uitvaartverzorging van het eerste tot het laatste moeilijke moment persoonlijk bij zowel crematies als de begrafenissen van dierbaren. De keuze maken tussen een crematie of een begrafenis in Assen is ontzettend moeilijk: op het moment dat u iemand verliest is het moeilijk om helder te blijven denken en de juiste beslissingen te nemen. Daarom zijn wij er voor u, zodat u op ons terug kunt vallen. Wij bieden u een helpende hand, zodat u zeker weet dat de uitvaart goed geregeld zal worden in Assen.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

De natuurbegraafplaats: begraaf uw dierbare op een bijzondere plek

Wilt u uw dierbare liever niet op een gemeentelijke begraafplaats in Assen begraven om welke reden dan ook en zoekt u iets anders? Wellicht biedt een natuurbegraafplaats dan een oplossing. Een van de bekendste natuurbegraafplaatsen is Hillig Meer in Drenthe. Deze natuurbegraafplaats ligt op een mooie locatie zodat uw dierbare eeuwige rust kan vinden in de prachtige natuur. Begraaf uw dierbare bijvoorbeeld na de uitvaart bij een mooie boom, een open plek waar veel zonlicht is of misschien wel bij een lievelingsbloem of -plant. U bent hier helemaal vrij in.

Uitvaart regelen

afscheid mogelijkheden uitvaart op maat in zwolle

Lees meer over de mogelijkheden in ‘Afscheid’

Wenst u meer informatie over de diverse mogelijkheden om een persoonlijke uitvaart te realiseren in Assen? Lees dan het nieuwe Afscheid magazine. In dit magazine kunt u uitgebreid lezen over de mogelijkheden voor een begrafenis of crematie voor uzelf of uw geliefde(n) met uitvaartfotografie, bijzondere afscheidslocaties, locaties voor as verstrooien, bloemen op maat en meer.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden voor een persoonlijke uitvaart in Zwolle bij Björn Schmitz Uitvaartzorg? Neem dan contact op via mail of telefoon.

Laat ons uw zorgen dragen en neem contact met ons op vanuit Assen

Kies voor Björn Schmitz Uitvaartzorg wanneer u persoonlijke begeleiding wenst tijdens het emotionele en zware proces van het regelen van een uitvaart. Wij bieden talloze mogelijkheden: kijk op onze site voor enkele mogelijkheden. Echter vinden wij dat ieder mens uniek is en zo ook ieder afscheid, waardoor de mogelijkheden oneindig zijn. Wij bespreken graag op een persoonlijke manier wat we voor u kunnen betekenen, bel ons daarom voor meer informatie op 0521851879 of op 0651603386. Ook kunt u voor vragen van algemene aard het contactformulier op de website invullen. We helpen u graag in Assen met dit moeilijke proces.

stappenplan wat te doen bij een overlijden

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier
Back To Top