skip to Main Content

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

Verwerk uw wensen in het afscheid in Beilen

Woont u in of nabij Beilen en heeft u onlangs een dierbare verloren? Kies dan voor Björn Schmitz Uitvaartzorg en laat ons u helpen om door dit zware proces heen te komen. Wij hebben eerst telefonisch contact met u om kennis te maken en te kijken of het klikt. Vervolgens zullen we stap voor stap het draaiboek voor de uitvaart bespreken, terwijl we rekening houden met verschillende onderdelen van de uitvaart, waar u misschien zelf niet zo snel aan zou denken. Daarnaast kunt u 24 uur per dag een overlijden bij ons melden en staan wij dus altijd voor u klaar in Beilen.

U staat er in Beilen niet alleen voor

Het is vaak moeilijk om bij een heftige situatie helder te blijven denken. Vaak vergeet u daarom dingen en dit mag bij een uitvaart niet gebeuren. U kunt maar een keer afscheid nemen en daarom is het belangrijk dat dit goed verloopt. Wij helpen u en denken aan bijvoorbeeld de laatste verzorging van de overledene, wie de kist gaat dragen en of er behoefte is aan een consumptie na de uitvaart. Ook zijn wij niet gebonden aan bepaalde crematoria, uitvaartcentra of begraafplaatsen. Daarom is elke locatie in Beilen voor de uitvaart bij ons bespreekbaar. Wij denken graag met u mee over verschillende locaties en bij twijfel voorzien we u hierin van advies.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Een begrafenis of een crematie in Beilen? Laat ons meedenken bij twijfel

Het kiezen tussen een crematie of een begrafenis in Beilen is een van de moeilijkste beslissingen voor de nabestaanden om te moeten nemen. Het kan voorkomen dat de overledene geen voorkeur had of onverwachts is komen te overlijden, waardoor de keuze bij u ligt en dit veel emoties oproept. Wij helpen u kiezen tussen een begrafenis of een crematie. Kiest u voor een begrafenis? Dan heeft u verschillende opties in de locatie en soort begraafplaats. Kiest u liever voor een crematie in Beilen? Dan zijn er ook veel mogelijkheden voor de locatie van de afscheidsbijeenkomst.

Uitvaart regelen

Kies voor een persoonlijke aanpak en neem contact met ons op

Schakel onze hulp in en krijg geen spijt: wij bieden een luisterend oor, denken verder voor u zodat u niks vergeet en samen zorgen we voor een mooi afscheid. Bel voor de mogelijkheden naar 0521851879 of op 0651603386 en we staan u graag te woord. Liever online contact opnemen? Vul dan het online contactformulier in en we steunen u graag binnenkort in Beilen.

stappenplan wat te doen bij een overlijden

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier
Back To Top