skip to Main Content

Complete uitvaartzorg in Beilen

Bent u op zoek naar persoonlijke begeleiding en uitvaartzorg in Beilen? Laat Björn Schmitz Uitvaartzorg u bijstaan bij het overlijden van een dierbare. Wij ontzorgen u om u te helpen door dit zware proces heen te komen. Eerst hebben wij telefonisch contact met u om kennis te maken en te kijken of het klikt. Vervolgens zullen we stap voor stap het draaiboek voor de uitvaart regelen, terwijl we rekening houden met verschillende onderdelen van de uitvaart, waar u misschien zelf niet zo snel aan zou denken. Daarnaast kunt u 24 uur per dag een overlijden bij ons melden en staan wij dus altijd voor u klaar in Beilen.

Uitvaartverzorging op maat in Beilen

hulp bij uitvaart regelen

Hulp bij het regelen van een uitvaart

Het is vaak moeilijk om bij een heftige situatie helder te blijven denken. Vaak vergeet u daarom dingen en dit mag bij een uitvaart niet gebeuren. U kunt maar een keer afscheid nemen en daarom is het belangrijk dat dit goed verloopt. Wij helpen u en denken aan bijvoorbeeld de laatste verzorging van de overledene, wie de kist gaat dragen en of er behoefte is aan een consumptie na de uitvaart. Ook zijn wij niet gebonden aan bepaalde crematoria, uitvaartcentra of begraafplaatsen. Daarom is elke locatie in Beilen voor de uitvaart bij ons bespreekbaar. Wij denken graag met u mee over verschillende locaties en bij twijfel voorzien we u hierin van advies.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Wilt u een begrafenis regelen?

Björn Schmitz uitvaartzorg helpt u bij het plannen en regelen van een begrafenis. Na een overlijden moet er vaak erg veel geregeld en gepland worden voor de begrafenis. Als uitvaartverzorger help ik u daarbij graag – met een duidelijk stappenplan, een uitvaart en een begrafenis die passen bij het leven van uw dierbare. U kunt mij 24 uur per dag bellen of mailen om een overlijden te melden en om een eerste afspraak te maken voor persoonlijke begeleiding.

De keuze voor een begrafenis is zeer persoonlijk en kan ook erg lastig zijn. Heeft de overledene aangegeven waar hij of zij begraven wil worden? Of is het maken van deze keus u toebedeeld? Ik kan u helpen bij het maken van een passende keuze uit diverse soorten begraafplaatsen en locaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele begrafenis en locatie binnen uw gemeente, maar het is ook mogelijk om uw dierbare te begraven op een passende plek in de natuur.

Of wilt u een crematie plannen?

Wilt u weten waarom veel mensen kiezen voor een crematie? Laat u door Björn Schmitz Uitvaartzorg inspireren bij uw keuze. U kunt met mij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek waarin ik u uitleg wat de voordelen zijn en welke mogelijkheden er zijn voor een persoonlijke herinnering.

De wensen van de overledene en nabestaanden staan altijd centraal. Zo heeft u de keuze om de as van de overledene thuis te plaatsen in een urn of in de vorm van een sieraad. Zo kunt u het gevoel krijgen dat er iets van u dierbare bij u blijft. Om deze wensen te realiseren kan ik als uitvaartverzorger u ondersteunen in de planning van de crematie en bied ik begeleiding op de dag van de crematie zelf. U kunt hierbij rekenen op zeer secure en zorgvuldige planning waardoor geen enkel aspect van uw wensen wordt vergeten.

Neem contact op voor persoonlijke uitvaartzorg in Beilen

Schakel onze uitvaartverzorging in en krijg geen spijt: wij bieden een luisterend oor, denken verder voor u zodat u niks vergeet en samen zorgen we voor een mooi afscheid. Bel voor de mogelijkheden naar 0521851879 of op 0651603386 en we staan u graag te woord. Liever online contact opnemen? Vul dan het online contactformulier in en we steunen u graag binnenkort in Beilen.

Björn Schmitz Uitvaartzorg in regio Beilen

  Neem vandaag contact op


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  +
  X

  Afscheid magazine 2019

  magazine Download hier

  Björn Schmitz

  Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
  Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

   Neem vandaag contact op


   Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

   Back To Top