skip to Main Content

Zoekt u een uitvaartverzorger in Drenthe voor het regelen van een begrafenis of crematie? Björn Schmitz Uitvaartzorg is bekend in de regio als uitvaartzorg Drenthe.

Hulp na overlijden

Als uitvaartverzorger wil Björn Schmitz er voor u zijn als u hulp na overlijden nodig bent. Het regelen van een uitvaart in Drenthe, in de plaatsen Meppel, Havelte, Diever, Dwingeloo, Frederiksoord, Vledder, Wapserveen, Nijeveen, Ruinerwold, Ruinen, Darp, Wapse, Geeuwenbrug, Smilde, Wittelte en de rest van de provincie. Ervaren begeleiding met kennis van zaken.

Begrafenis of crematie

De keuze van een begrafenis of crematie is heel persoonlijk. Daarom is het verstandig om tijdens uw leven hier alvast over na te denken. Het geeft rust als deze keuze duidelijk is. Bij u en bij uw toekomstige nabestaanden.

Duurzame uitvaart

Een duurzame uitvaart kan door Björn Schmitz Uitvaartzorg als uitvaartzorg Drenthe geregeld worden. Samen met u kijken we naar de wensen en mogelijkheden. Kenmerken van een duurzame uitvaart zijn materialen die biologisch afbreekbaar zijn zoals een uitvaartkist van onbehandeld hout of een uitvaartmand. Ook de catering kan gemaakt zijn van eerlijk geproduceerde producten.

Kosten bij uitvaartzorg Drenthe

Björn Schmitz Uitvaartzorg kenmerkt zijn door de vriendelijke tarieven. In vergelijking tot andere uitvaartondernemers is het kostenplaatje van een uitvaart door ons verzorgd in veel gevallen lager. De kosten hangen af van de uitvaartkeuzes die gemaakt worden. Björn denkt graag met u mee en geeft deskundig advies. Voor vragen kunt u contact op nemen.

Uitvaart regelen?

U kunt mij of een collega bereiken via telefoonnummer: 06-51603386 of 0521-851879 om een overlijden te melden.

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier

Björn Schmitz

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

    Neem vandaag contact op


    Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

    Back To Top