skip to Main Content

Complete uitvaartzorg in Emmeloord

Ieder afscheid is uniek en daarom biedt Björn Schmitz persoonlijke begeleiding en uitvaartzorg. Wij nemen uw zorgen over en regelen samen met u de uitvaart. Eerst zullen wij telefonisch contact met u opnemen om kennis te maken en te kijken of het klikt. Vervolgens zullen we stap voor stap het draaiboek voor de uitvaart regelen, terwijl we rekening houden met verschillende onderdelen van de uitvaart. U kunt bij ons 24 uur per dag een overlijden melden: we staan altijd voor u klaar in Emmeloord.

Uitvaartverzorging op maat in Emmeloord

hulp bij uitvaart regelen

Hulp bij regelen van een begrafenis

Heeft de overledene aangegeven waar hij of zij begraven wil worden? Of is het maken van deze keus u toebedeeld? Als uitvaartverzorger kan ik u helpen bij het maken van een passende keuze uit diverse soorten begraafplaatsen en locaties in de regio Emmeloord. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een traditionele begrafenis en locatie binnen uw gemeente, maar het is ook mogelijk om uw dierbare te begraven op een passende plek in de natuur.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Wilt u een natuurbegrafenis regelen?

Björn Schmitz uitvaartzorg helpt u bij het plannen en regelen van een begrafenis. Een gemeentelijke begraafplaats is niet meer de enige optie om uw dierbare in te laten begraven. Tegenwoordig bestaan er veel stichtingen of kerken die natuurbegraafplaatsen beheren: een natuurgebied waar mensen begraven kunnen worden, zonder dat ze geruimd zullen worden na een bepaalde periode. Een van de bekendste natuurbegraafplaatsen is Hillig Meer in Drenthe. In natuurbegraafplaatsen kunt u een plek voor uw nabestaanden kiezen: kies bijvoorbeeld een open plek met veel zonlicht. Laat uw dierbare in Emmeloord hierdoor eeuwige rust vinden: het graf wordt niet geruimd, want de natuur is leidend.

Na een overlijden moet er vaak erg veel geregeld en gepland worden voor de begrafenis. Als uitvaartverzorger help ik u graag bij het maken van een duidelijk stappenplan voor een uitvaart en een begrafenis die passen bij het leven van uw dierbare. U kunt mij 24 uur per dag bellen of mailen om een overlijden te melden en om een eerste afspraak te maken voor persoonlijke begeleiding.

Of wilt u een crematie plannen?

Wilt u weten waarom veel mensen kiezen voor een crematie? Laat u door Björn Schmitz Uitvaartzorg inspireren bij uw keuze. U kunt met mij een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek waarin ik u uitleg wat de voordelen zijn en welke mogelijkheden er zijn voor een persoonlijke herinnering.

De wensen van de overledene en nabestaanden staan altijd centraal. Zo heeft u de keuze om de as van de overledene thuis te plaatsen in een urn of in de vorm van een sieraad. Zo kunt u het gevoel krijgen dat er iets van u dierbare bij u blijft. Om deze wensen te realiseren kan ik als uitvaartverzorger u ondersteunen in de planning van de crematie en bied ik begeleiding op de dag van de crematie zelf. U kunt hierbij rekenen op zeer secure en zorgvuldige planning waardoor geen enkel aspect van uw wensen wordt vergeten.

Neem contact op voor persoonlijke uitvaartzorg in Emmeloord

Een afscheid kan slechts één keer worden gehouden. Zorg er daarom voor dat u geen spijt krijgt van uw beslissingen en laat uw wensen spreken. Als ervaren uitvaartverzorger nemen wij uw zorg op ons en hoeft u zich geen zorgen meer te maken in Emmeloord. Bel ons voor meer informatie op 0521851879 of op 0651603386. Ook kunt u het online contactformulier op de website invullen. We helpen u graag door deze moeilijke periode heen.

Björn Schmitz Uitvaartzorg in regio Emmeloord

  Neem vandaag contact op


  Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

  +
  X

  Afscheid magazine 2019

  magazine Download hier

  Björn Schmitz

  Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
  Compleet verzorgde uitvaart waarbij uw wensen centraal staan. Omdat herinneren bijzonder mag zijn.

   Neem vandaag contact op


   Ik ga akkoord met de privacyverklaring.

   Back To Top