skip to Main Content

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

Ieder afscheid is uniek: laat u persoonlijk begeleiden in Emmeloord

Ieder mens is anders en daarom is ieder afscheid uniek. Daarom is het belangrijk dat er bij een afscheid van uw dierbare goed naar u en naar uw wensen wordt geluisterd. Bent u daarom in Emmeloord op zoek naar een uitvaartverzorger die u persoonlijk begeleidt tijdens dit emotionele proces? Schakel dan Björn Schmitz Uitvaartzorg in en laat ons naar uw wensen luisteren. Wij nemen uw zorgen over en regelen samen met u de uitvaart in Emmeloord. U kunt bij ons 24 uur per dag een overlijden melden: we staan altijd voor u klaar.

Maak moeilijke keuzes rondom de uitvaart niet alleen in Emmeloord

Vaak is het moeilijk om nog helder te blijven denken nadat u net iemand heeft verloren. Meestal is er al door de overledene nagedacht over het willen van een crematie of een begrafenis. Maar wanneer iemand onverwachts komt te overlijden, ligt de keuze bij de nabestaanden. Bij een crematie zijn er veel mogelijkheden over de invulling van de afscheidsbijeenkomst. Velen denken namelijk dat de bijeenkomst enkel in de aula van het crematorium in Emmeloord kan worden gehouden, terwijl dit niet het geval is. Kiest u voor een begrafenis? Ook dan zijn er veel opties, waaronder een natuurbegraafplaats in de buurt van Emmeloord. We leggen dit concept graag aan u uit.

Uitvaartzorg van nu, met oog voor traditie
Persoonlijke aandacht, betrokken deskundigheid
Met een helder oog voor detail, kwaliteit en stijl
Een vertrouwd gezicht, thuis in de regio
Afscheid op maat, afscheid naar wens
Vriendelijke, transparante tarieven

Eeuwige rust in een natuurbegraafplaats nabij Emmeloord

Uitvaart regelen

Een gemeentelijke begraafplaats is niet meer de enige optie om uw dierbare in te laten begraven. Tegenwoordig bestaan er veel stichtingen of kerken die natuurbegraafplaatsen beheren: een natuurgebied waar mensen begraven kunnen worden, zonder dat ze geruimd zullen worden na een bepaalde periode. Een van de bekendste natuurbegraafplaatsen is Hillig Meer in Drenthe. In natuurbegraafplaatsen kunt u een plek voor uw nabestaanden kiezen: kies bijvoorbeeld een open plek met veel zonlicht. Laat uw dierbare in Emmeloord hierdoor eeuwige rust vinden: het graf wordt niet geruimd, want de natuur is leidend.

Bespreek met ons uw wensen in Emmeloord neem direct contact met ons op

stappenplan wat te doen bij een overlijden

Een afscheid kan slechts één keer worden gehouden. Zorg er daarom voor dat u geen spijt krijgt van uw beslissingen en laat uw wensen spreken. Schaam u daarom nergens voor en laat ons weten hoe u afscheid wilt nemen: als ervaren uitvaartverzorger nemen wij uw zorg op ons en hoeft u zich geen zorgen meer te maken in Emmeloord. Bel ons voor meer informatie op 0521851879 of op 0651603386. Ook kunt u het online contactformulier op de website invullen. We helpen u graag door deze moeilijke periode heen.

Overlijden melden?

  06 - 51 60 33 86

Wat te doen na een overlijden? Stappenplan

+
X

Afscheid magazine 2019

magazine Download hier
Back To Top